potem pojechalem kupic jakis dodtakow, bo kolezanki klekot tez odmowil posluszenstwa.
podjechalem ns shela i dolewalem do pelna v-pover diesel ale odbilo mi pierwszy raz, chialem dolac ... a tu pistolet nic nei reaguje , poporbowalem pokombi9nowalem i nic, ide do srodka, najpierw ze niemozliwe, ze musialem odlozyc pistolet itp itd.
wyszedl gosc ze stacji ise okazalo ze chyab pompa dystrybutora zamarzla albo sie zepsla no to ladne paliwo lejemy jak ono zamarza juz na stacji hehehe
o_0 nei dotarlem bo mi sie zeszlo latanie po miescie ...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja uslyszalem, ze mam najbardziej awaryjny samochod w klubie a tu sie okazuje, ze moje auto odpala odpukac bez zadnych problemow.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, czepiasz się Poprostu miałeś ostatnio najbardziej hardcorowe usterki wśród znanych mi osobiście roverkowiczów. A o przewadze benzyny nad dieslem w zimie nie ma co dyskutować - jest i zazdroszczę benzynowcom
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Dzisiaj rano moje auto po 3 dniach i 3 nocach stania bezruchu i z palwikiem na dnie, na mrozie odpalilo
Ale... krecilem krecilem i krecilem az w koncu zagadal jak ten z filmiku o astrze.
Czulem sie jakbym odpalil traktor Jak juz troche pochodzil, a ja oskrobalem
z lodu szyby, wsiadlem do srodka, wlaczylem dmuchawe, a ona ruszyla z piiiiiskkiieem
ledwo sie rozkrecajac. Mam nadzieje, ze mi nie pieprznie od tego nic....
Tak poza tym pali mi 14l/100. Ale to efekt bledu w termostacie;)
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Moja tez jak bardzo zimno jest to rusza z piskiem, ale mozliwe, ze juz od dzis moje auto zacznie spedzac noce w ogrzewanym garazu
pytanko ...moze ktos pomoże mi w odpaleniu mojego ZR'a czekałem godzine szukajac ludzi ktorzy maja sprzet albo checi ale sie nie udało. jakby ktos mieszkał na pradze albo przejezdzał. od razu bym poznał kogos z forum bo na bemowo nigdy nie moge sie wybrac
ja zagladam non stop prawie na bemowo ani razu nie miałem okazji podjechac ale to się zmieni, teraz mam sesje i troche lipe z czasem
nawet chciałem sie zabrac na ten SPOT DO POZNANIA bo siotra tam mieszka wiec mi po drodze ale mam impreze okolicznościowa w sobote na, którą musze iść...najchetniej bym sie z wami wszystkimi gdzies zintegrował, tylko trzeba rzucic termin...taka imprezka dla nowych ziomkow
jutro mam ostatni examin i ruszam na ferie wiec w tą niedziele pewnie rady nie dam, juz w sobote mykam na tą imprezka poza wawke...no ale na pewno wpadne!! jak nie w tą to w następną:)
mam MG ZR 1.8 120 KM, 2005 rok a auto trzeba było troche podładowac i czas chyba najwyższy mu akumulator wymienić na jakiś lepszy a autkiem w innych tematach juz się chwaliłem:P planami modyfikacji również. no ale musze sie pochwalić na żywo, żeby nie było
sic_corey, auto bardzo ladne, fajnie, ze masz pedantyczne podejscie do niego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum