ja tak jak mówię jeszcze nie wiem kiedy rozkręcam R na razie nie mam wszystkich części, przed świętami chciałbym chociaż tłumik zamontować i termostat wymienić
kumilek23, to daj znać jak skończyć z R i wtedy będziemy myśleć nad terminem:)
ogólnie to pasowałoby mi w weekendy, bo przez tydzień jestem w Krakowie..
A ja jak narazie mam problem ze znalezieniem zacisku lewego a bez tego mało co sie gdzes ruszam
[ Dodano: Czw Kwi 01, 2010 21:19 ]
Aha jak juz termin bedzie ustalony z góry,to dajcie jakos w temacie znac wczesniej,zebym furke wypicował heheheheheh
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:52
Mi może się uda na 10 bo teraz mam więcej roboty i Rover unieruchomiony .
Kółko odpadło xD.
Sworzeń wahacza dolnego się urwał dokładnie więc robię całe zawieszenie od środy .
OK to panowie szybka i sprawna decyzna co do dnia miejsca i godziny,ja proponuje tak:
Dzień: Niedziela
Godzina: 11,30 lub cos około 15 lub 16 (ale ta opcja nie bedzie pasowac LU)
Miejsce: hmmm niewiem
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 01:10
Mi tam pasuje obojętne kiedy . Roverek bardzo ładnie żyje zawieszenie zrobione Oc zapłacone tylko przegląd ale to w przyszłym tygodniu .
no to tak, Jovejek jest rozłożony na części pierwsze i nie mam pojęcia kiedy z tym skończę... kurde chwycę się za jedno, rozkręcę i cholera wychodzi zaś co innego masakra, muszę pompę wspomagania regenerować bo cieknie, ręczny hamulec zmarł..., powiedzcie czy mieliście styczność z wymianą szklanek w motorku? bo stuka mi jedna i nie wiem czy wymieniać wszystkie czy to bezsens..., ale martwię się, że wymienię jedną, skręcę silnik, odpalę i zacznie stukać następna..., z moim harmonogramem to podejrzewam że do końca przyszłego tygodnia ciężko mi będzie skończyć, najpierw do roboty o 15 kończę i dopiero zaczynam robić z autem, dzisiaj transport bebechów do garażu mojego mechanika, bo trochę boję się sam rozbierać motor, może trochę to przyspieszy, nie potrafię się na razie określić...
spoko, poczekamy Panocku:)
osobiście nigdy szklanek nie wymieniałem, nie rozdrabniałem się na części i wymieniłem cały silnik - ale to z innych powodów..:/
Dlaczego soviet'a usuneli?? no to dajcie znac co jak kto bedzie miał pokończone i luz ja osobiście tez mam troche roboty przy swoim ale to powoli,element po elemencie i tak fura powraca do sił w sumie ROVER'ka mam 3ci tydzien a juz dosyc duzo zmieniłem i dokupilem cześci,niemówiąc o silniku takze tmpo mam dobre hehehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum