Witam wszystkich po zlocie. Jak obiecałem pojawiłem się w sobotę. Muszę przyznać, że świetna atmosfera panuje na takich zlotach . Mam nadzieje, że to nie był mój ostatni zlocik chodź był pierwszym .
Wiem, że to nie jest miejsce na podziękowania ale... gorące pozdrowienia dla wszystkich, uczestników zlotu
Podziękowania dla Dydo za rozmowę na temat oczywiści naszych R.
Witam - jest mi bardzo milo, ze podobaja Wam sie fotki. Wczoraj w nocy poprawilam brak mozliwosci sciagniecia plikow. Mozna sciagac pojedyncze zdjecia, mozna takze pobrac album do Picasy (jesli ma sie ja zainstalowana).
Nad udostepnieniem plikow zrodlowych jeszcze pracuje - na razie przeszla prawie polowa.
Dam znac ja lub kolega z forum - gdzie pobrac .
pozdrawiam
Marta
Witajcie!
Zlot się skończył a my wciąż wracamy do niego myślami.
Tyle zdjęć, tyle galerii...
... można oglądać nasze piękne autka bez końca.
Mam nadzieję że nic nie sknociłem i że da się obejrzeć kolejne foty z naszego święta.
Z przykrością stwierdzam, że niestety NIE W CAŁOŚCI ponieważ w pierwszej części znalazłem siebie, a tu niestety mnie nie ma chociaż miałem ochotę zapisać sobie te fotki... samochód tak jak nick - niebieski MG ZS 180. Bardzo proszę o uzupełnienie tego zbioru o kolejne zdjęcia Pozdrawiam.
W pierwszej części byłem dlatego myślałem że i tu w pierwszej paczusce się załapię, ale nic nie szkodzi - już ściągnąłem na piechotkę i zaktualizowałem swój avatarek
http://www.youtube.com/watch?v=3v8zYHwvjK0
zaraz powinień się juz przerobić i jakość się poprawi szału nie ma, bo co można aparatem bez zooma zrobić, ale Ela dała rade enjoy!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum