Oho kris-tofer zwietrzył świeże mięso
Laski z kalendarza przestały wystarczać Mówiłem, że tak będzie
W każdym razie "nowi" pamiętajcie o wypiekach, które musicie zaserwować na Waszym pierwszym spocie Wskazana również duża ilość herbaty w termosie - tak z 7-10l
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W każdym razie "nowi" pamiętajcie o wypiekach, które musicie zaserwować na Waszym pierwszym spocie Wskazana również duża ilość herbaty w termosie - tak z 7-10l
Uffffffffff... jak to dobrze, że ja sie już do nich nei zaliczam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wogóle to można by było zrobić jakiś mały lifting w kwesti pieczenia ciasta nowy piecze tak długo dopóki sie nie pojawi ktoś "nowszy"
P.S. Ciasto było pyszne , co już powiedziałem w niedzielę , ale może umkneło, to że za słodkie nie mówiłem, ale skoro już wyszło to nie będę negował : - było ciut za słodkie
maryba,
ja sie nie obrażę, jak zaprzeczysz i napiszesz, że wcale nie było za słodkie
zasada "przez grzeczność nie zaprzeczę" nie zawsze jest wymagana
A tak btw... update i tak mnie juz nie dotyczy, bo pojawiła sie Malwi ... i choć nie nowy, to świeży w Warszawie kolega z Wrocka
A poza tym śmiem podejrzewać, że dudekmis wymyślił to ciasto, jako tradycję na poczekaniu ........ a dotąd wcale takiej nie było
Jak ja sie pojawilem w czerwcu 2010 to nikt mi o ciescie nie mowil
no to przeciez mowie, ze na poczatku to ci "starzy" spotowicze ciacha przywozili. potem pojawil sie pomysl, zeby zlecic to "nowym"
poza tym jak tak sie zastanawiam to chyba nawet nie 2010 a 2009, po Woli Duckiej jakos
wtedy nawet najwieksze kulinarne beztalencie (czyt. ja) robilam i przywozilam napoleonke tylko Marecki sie migal
Oho kris-tofer zwietrzył świeże mięso
Laski z kalendarza przestały wystarczać Mówiłem, że tak będzie
O kurteczka... W zasadzie to chyba sie rozmyslilam...
_________________ Lubie być tam gdzie mnie nie ma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum