ja tyż mogę być ale musze trumnę i bagaznik zdjąc , mogę po 21.30 ze skarbka wyjechać, wiec pewnie koło 22.15 bedę na wilanowie
1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba)
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
6. Pelson91 - Rover 75, z tym, że w Wawie mógłbym być dopiero ok 22:30 (o 22 kończę pracę)
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 09:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ZS odebrany Mariusz, dzieki wielkie!
Obiektyw tez dotarl.
1. Maniaq - MG ZS
2. Stacz - MG ZS (na kwestię miejsc jestem otwarty, mogę jeździć gdzie będzie trzeba)
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
6. Pelson91 - Rover 75, z tym, że w Wawie mógłbym być dopiero ok 22:30 (o 22 kończę pracę)
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
9. IInvit i Kruszon - MG ZS
Ja też dojadę:) z aparatem
1. Maniaq - MG ZS
3. Raptile - MG ZS
4. MaReK - MG ZT
5. WitekWawa - Rover75
7.biskupMG - MG ZT-T
8. Maryba Rover 75
9. IInvit i Kruszon - MG ZS
10. Michaelp - MG ZT
11. Sintram - Rover 75
To już wiesz ile Hehe
Ja pierdziele... ale osób dowaliło, jak śniegu w marcu
Fajnie poznać nowe twarze
Powiem Wam, że generalnie to jedno zdjęcie tylko jest w miarę fajne i ono zostało zrobione przypadkiem Reszta fotek - do przeżycia, ale to nie jest to...
Trochę było nas za dużo do objazdowych fotek
Miejscówa w sumie nie taka najgorsza
Pozdrawiam,
Ps.
BiskupMG i Maryba fajnie, że nam się bez mandatu udało
Myślałem, że pojedziecie ze mną na stację
Ps2.
Sporo już wiary MG/ROVER na białołęce
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jak dla mnie tez za duzo, trzeba by to rozbic na grupy jakies MG ZS, 75/ZT bo zupelnie inne miejsce bedzie pasowalo do 75 a inne do ZS Przejazdy tez byly spontaniczne, na domaniewskiej wlasciwie to sie obrocilismy na piecie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bo to szpieg szoguna powinien zrobić rekonesans
Wybrać z listy dwa, trzy punkty i tego się trzymać.
No ale był spot nocny w środku tygodnia
Wszystkie fotki da się wyciągnąć na niską rozdziałkę do np. galerii, ale o kalendarzu mowy być nie może
[ Dodano: Czw Kwi 25, 2013 10:16 ]
Ta fotka została zrobiona ot tak... bez przymierzenia
Kolega sintram doświetlał lampą i błyskał.
Gdyby poprawić nieco kadr i wyprostować koła.
Nie jestem jednak fotografem więc... to co mnie się może podobać nie musi znawcom
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum