No to git
Więc już oficjalnie.
SPOT ZIEMI LUBELSKIEJ I OKOLIC
28 lipca 2013 godzina 16.00, LUBLIN
Galeria Olimp Aleja Spółdzielczości Pracy 34
Parking kryty poziom przedostatni
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Gdzieś w końcu można znaleźć listę kto się zgłosił że przybędzie itd?
Mi jak złożą silnik "do kupy" to chętnie bym zawitał.
P.S.
Dla rozpoznania użytkowników forum będąc posiadaczem Passata B5 można było sobie kupić wlepę / naklejkę z logo forum i w ten sposób na ulicy można było rzadko co prawda ale się odnaleźć - na tym forum istnieje coś takiego? Bo nie odkryłem jeszcze?
_________________ pozdrawiam ze swojego R45
van-reiv
Wysłany: Wto Lip 16, 2013 21:59
1.Rocket bwoy
2.Kangaroo69
3....
Odnośnie znaków to mamy naklejki pod tablice, bardzo ładne
Zolwio to Ty dawaj znać jak będziesz bo reszta juz ugadana Ty może jeździsz tym ZR z okolic cichej ?
Podany temat jest zamknięty, a przekierowanie z ostatniego posta nie działa... Na Lubelszczyźnie jest w ogóle ktoś kto zajmuje się rozprowadzaniem gadźetów?
van-reiv
Wysłany: Sro Lip 17, 2013 18:24
W tym temacie na początku podane są Nicki osób odpowiadających za dany obszar. Ja email wysłałem do koleżanki z Lubelskiego, później kopertę zwrotna i to wszystko
Owszem są podane, ale użytkownik "am_kowalski" nie istnieje w bazie - innego przedstawiciela nie znalazłem. Poszperałem z Google i napisałem do "am_k" - prawdopodobnie jest to ta sama osoba, z tym że jest to kolega a nie koleżanka hehe.
Poza tym administracja powinna w/w wątek zaktualizować odnośnie osób odpowiedzialnych za regiony
van-reiv
No wreszcie znalazłem Twój temat Kamilu hehe postaram się być również jak Ci w pracy mówiłem hehe Zajki cholera coś mi ta ksywa znajoma a nikogo znajomego nie widziałem na szopingu w "Niemieckim centrum" wsiadającego do R75:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum