Mam gotowe rozpórki. Zostały dwie sztuki. Wyglądają praktycznie tak samo, mają zmodyfikowane flansze, pasują jeszcze lepiej niż poprzednie. Taką też rozpórkę wysłałem dla szpynior'a, teraz już będzie bezproblemowo mu pasować - jak dojdzie czekam na opinie
Co do ceny - rozpórka przód pomalowana w czarny lub srebry mat - 200zł
Pomalowana w dowolny kolor wybrany przez Ciebie - kod koloru auta lub z palety RAL: 250zł
_________________ F.T.H8TER5 and join the music!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 23, 2015 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Czw Sty 29, 2015 21:35
Piotrass, dzięki wielkie. Przesyłka dotarła. Widać od razu zmiany konstrukcyjne Bez żadnego kombinowania wskoczyła na swoje miejsce i pasuje idealnie . Spasowana co do milimetra. Bardzo dobra robota. Zatem śmiało można zamawiać .
Piotrass, możesz wrzucić foto jak wyglądają ostatecznie te rozpórki, może i ja się skuszę.
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Zerknij w temat niżej w tym dziale myszy już są i to zmutowane a jak dobrze pójdzie to wróci stado kucy co było a może i większe
Co do rozpórki to po jej montażu kokpit ucichł, auto nie traci już tak szybko trakcji w zakrętach a dzięki temu że jest na śruby to żeby się dostać do aku to chwila.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum