Zgłaszam swoj powrót do domu.podsumowania spalania i wydanych $$$ nie bede robil... bo po co sie denerwowac
Wielkie podziekowania dla wszystkich obecnych na spocie dnia pierwszego i drugiego. Troche szkoda ze w sobote zmeczenie moje i Izy dalo sie tak ze juz nie sposob bylo sie ruszyc. ale to na szczescie jedyny minus.
W drodze powrotnej:
Podziekowania dla Skiby i Brta ze wspolnymi siłami jakoś wyjechaliśmy z tych wiosek których na mapie nie bylo
No i popełniłem swoj kolejny rekord: 1:40 poznan->ZG
a jutro(21.04)->wzielem urlop. jak ja sie z tego ciesze
Pozdro od Izy dla wszystkich.Jest juz padnieta(znowu)i juz spi
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 21:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja sie dzisiaj tylko zamelduję i ogólnie Wszystkim podziękuje w szczególności kasjo i pozdrów Ahmeda Jutro jak odeśpię napiszę więcej i załoze galerie + wrzucę kilka fotek W każdym razie DZIĘKI WIEKIE
Witam,
Na samym początku chcę podziękować Kasjoperełce na niesamowitą noc na salonach jej mieszkanka .. ahhh, co się działo .. super świnka, ahmed, i kolega z szuflady tłumaczą wszystko
Dziękuje wszystkim za super spota i wspólne popasanie w Toruniu Tak więc 3-dniowa wycieczka Głogów->Włocławek->Toruń->Ciechocinek->koniec świata->Poznań->Głogów była okazją do poznania niesamowitych/pozytywnych osób Wycieczkę po barach Torunia, oczywiście trzeba jeszcze kiedyś powtórzyć w końcu Brt już tęskni za Michałem Finką Wspomnienia bossskie ... R200 Brta dało radę i nie zawiodło nas w tej trasie ... Do zobaczenia gdzieś w Polsce ...
Ray, Gorzów jak najbardziej aktualny Szczecin i Suwałki też
Widzę, że na pierwszych zdjęciach jest MGB V8 oraz Rover SD1 Myślę że jedne z najciekawszych samochodów na spocie w Toruniu A wrzucisz zdjęcia do galerii na stronie klubowej?
Drugi dobry programik, używany często i nie jadący po jakości zdjęcia do Neat Image. Bajecznie prosty, pobiera próbkę fotki i ją wygładza bez jakichkolwiek problemów. Tutaj macie próbkę fotek, prawie każde przeleciał Neat Image. Na tych nocnych albo deszczowych widać lekkie rozmycie ale też to dodaje uroku moim zdaniem. http://foto.blurp.org/3city/
galeria zrobiona zapraszam do dodawania fotek (max 800pix szrokosci + 200kB ) Nic konstruktywnego mi od wczoraj nie przyszło do głowy, więc po prostu jeszcze raz Wszystkim obecnym podziękuję CU na następnym spocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum