ja to tak myslalem ze w taka pogode od samoobslugowej po torej wyjedzie sie mokrym wozem na mroz wlasnie lepiej do takiej recznej gdzie w budynku robia, bo wydmuchaja wode z uszczelek, osusza woz, jak uwazacie? czy na bezdotykowa tez mozna jechac?
ina wpadasz w tym tyg?:)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 12:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czesc wszystkim, ja tez nie wpisuje sie na liste bo jakas choroba zlapala mnie, moze do jutra pusci. A co do myjni - pod Galą jest i to dobra ale nie "reczna" bo to chyba taka na ktorej ktos Ci myje autko. Tam jest "bezdotykowa",sam sobie myjesz karcherem, zamiast piany aktywnej są mikrogranulki pod cisnieniem, zaleta jest tez, ze myjesz wodą demineralizowaną - nie zostają zacieki. Niestety po wszystkim samemu trzeba sobie wysuszyc.
_________________ "bundylp" = " bandi "
Nie taki Rover straszny jak go malują
Dobra myjnia ręczna jest pod Galerią Orkana. Za komplet z woskiem na ciepło ostatnio było chyba 50 zł ale nie jestem pewna. Można umyć tylko karoserię bez wosku, na pewno taniej. Dobrze osuszają, nigdy nie miałam problemów. Czynne także w niedzielę od 10 do 18. Można umówić się na konkretną godzinę tel. 81 527 93 44, 887 994 603, 603 050 425. Dziesiąte mycie gratis
najlepsze jest 6 wiader wody i dimmer ( taki srodek do mycia ciezarowek itd) umylem kilka dni temu, pozniej wybrudzilem go jezdzac. zmylem aby wodą i caly brud zlecial od razu. a jak masz karchera to jeszcze lepiej dziala. myjesz specyfikiem raz na jakis czas a poznieja aby zlewasz go pod cisnieniem i wszystko odchodzi i nie ma zaciekow. tylko zeby ci aby nie zaschlo podczas mycia tym plynem bo beda plamy:)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 14:41
Ok, zarezerwowalem stolik na 19 30, i stol na 20 na 2 h:-)
[ Dodano: Nie Lut 21, 2010 14:41 ]
ostatecznie ladna pogoda wezme moze aparat:-) ma ktos jakas trzymawke do aparatow?:-)
Właśnie wróciłam z Chrzanowa. Wróżą, że to ostatni zimowy weekend w tym sezonie Ale nie mam tego złego bo są ROVERKI. Martusiu ja też CIEBIE widziałam Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska
[ Dodano: Nie Lut 21, 2010 21:44 ]
Martens nie jesteś na spocie ?
monia0023, niestety obecna jestem tylko duchem. Bylismy (z moim Miskiem) cale 10 minut - niestety - malo casu kruca bomba. Do konca lutego (przynajmniej) wlasciwie poza netem nie istnieje.
niech topnieje ten śnieg dosyć już go mam w tym roku w czwartek wyjeżdżam do Polski tak że będę obecny na zlocie ale dopiero za dwa tygodnie trzeba powymieniać oleje opłacić akcyzę rozrząd wymienić. Właśnie w którym miejscu jest ten warsztat w Wieszchowiskach po stronie jak się od Lublina jedzie czy do Lublina?
no udało się wrócić do domku. Momentami bardzo ślisko było, ale mój bolid dał rade
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 00:20
wrocilem, zgram fotki to wrzuce;-)
[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 00:15 ]
Coprawda niemam fotek z wymiany nocnej zaworka EGRu pod chmurka w wozie zgredzika, czy demontażu radia w moim roverku przez Marcina:-) i mnie. ALe mam troche fotek ze środka wnętrza:-)
Wiedziałem że jestem niefotogeniczny, ale żeby aż tak
Następnym razem poproszę o zmianę interpretacji "kompromisu" w wyborze rodzaju sali. Niech tym razem będzie dla niepalących, gdyż palącym wszystko jedno czym pachną ich ubrania po powrocie do żony(męża)/dziewczyny(chłopaka)* a niepalącym może to robić wyraźną różnicę i być przyczyną nie małych problemów W sumie trudno aby po powrocie pachnieć bilardem
Przepraszam za nieprzybycie, żona mnie nie puściła.
Jeszcze o 20. miałem we krwi 1.2 promila.
Sobotnie impreza mnie wykończyła, walka trwała do 4 rano.
jezu zgredzik jak patrze na to bloto na 25'tce:-D hehehe wrecz malowniczo to wyglada:-) a moja Kobieta niewierzy ze na parkingu noca da sie woz naprawic:-D EGR, Radyjko a nawet identyfikacja cykania pod maska:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum