obracam się trochę w okolicy zamieszkania Zgredzika i wiem że czasami wyjechać po bułki do sklepu wychodzi niezły motocross...
ze Zgredzikiem wstępnie ustaliliśmy że jeden ze spotów, może bliżej wiosny, można było by zrobić nad jeziorem, np wystartować spod Stolarni i spotkać się pod pizza w Ludwinie - kto pierwszy, tym razem powinnam być w pierwszej dwójce (Zgredzik chyba wie o co chodzi ) i dalej pojechać wszyscy razem...
Ja tam bronic niedzieli nie bede. Pragne jedynie przypomniec piatkowe spoty, gdzie srednio 3 osoby przybywaly i ok 20 juz nikogo nie bylo. W tygodniu kazdy ma jakies zajecia wieczorne lub jest padnieta po pracy.
Piatki to albo zakupy albo imprezy.
Sobota to sprzatanie, trzezwienie lub imprezy.
Niedzielny wieczor to wyhamowanie przed nowym tygodniem, obiadek u tesciowej zalatwiony, pic nie ma jak, wiec wiekszosc z nas ma wolny.
Dla mnie/i z obserwacji niedziela jest optymalna ale jesli przeglosujecie, w miare mozliwosci postaram sie dostosowac.
Gdy bedzie cieplej mozemy robic dalsze wypady w inne dni - Naleczow, Kazimierz, jakies jeziorko itp.
pozdrawiam
marta
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:07
No mi niedzielka tez pasuje:-) tylko Marto nasze kobitki co nieco czują się chyba zazdrosne o spotkanie klubowe, jak widac i zgredzika i mnie czasem zaabsorbuja niedzielka:-) ale dzień odpowiada, tylko moją Panią przekonam do spotkań roverkowych to bedzie całkiem luzik:-)
He, he - tak sobie mysle, ze jesli namowilibyscie wszystkie swoje panie, to one tez mialyby jeden, wspolny temat do rozmow.... - Waszego hopla na punkcie roverkow i porownywanie czasu jaki przy nich spedzacie
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 00:41
i to jest wlasnie ten czynnik zazdrościogenny- i tak pol zycia siedze pod wozem, pol dla mej Kobiety a jak jeszcze spotkania to zaczyna byc ślisko:-) ale na szczeście tylko czasami:-) zwykle sie pojawiam, nawet treningi ze wzgledu na spoty roverka ustalila nam na poniedziałek a nie na niedziele na 19:-D
[ Dodano: Pią Lut 26, 2010 00:41 ]
Panie i panowie, kak kto sie zna na audio to poprosić o opinię w temacie:
Ufff ale nastukaliście od czasu jak byłem ostatnio na forum Trochę mi zajęło przebicie się. Sorry za nieobecność na ostatnim spocie ale wypadło mi spotkanko z pewnymi ludziskami. Ale na tą niedzielę raczej się pojawię
W kwestii organizacyjnej, przydałoby się otworzyć nowy temat z nową miejscówką, co by każdy wiedział od razu gdzie jechać
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum