a pozatym to z kwietniu bedzie juz cieplo i mozna nawet jaiegos grilla rozpalic na parkingu pod aquaparkiem
hehehe no tak. i widze juz drugiego plusa takiego ze gdy jest cieplo to w aqua otwieraja taki "tor" wodny co mozna sobie wyplynac nawet na zewnatrz.... nie wiem czy dobrze to wyjasnilem... pewnie nie
bardzo dobrze i tam se można polezeć w wodzie na słonku
ciesze sie ze przynajmniej jedna osoba wie o co chodzi
tommyyogi napisał/a:
spoko xROnx, przetestujemy i zobaczymy co to bylo
no to teraz tylko pozostaje kwestia kiedy. ale to wyjdzie w "praniu".
o i widze kolejny plus tego ze bedzie to w innym terminie. bede mogl przyjechac swoim R z nowiusenka uszczeleczka
nio co do terminu to mysle ze po świetech. w zalezności do tego czy wybieracie sie do trunia. Ja szczeze mowiac wolal bym basen. Moze uda mi sie jakas laskę wyrwać na moj extra tors buahaha
Pozdro
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
To może skoro Wrocław sie rozsypał to chociaż wieczorny niedzielny spocik by sie udało w stałym miejscu (kumpel akurat kupił R25 może też by wbił jako nowy członek)
nio na zlocik to ja chetny jestem ale obawiam sie ze do niedzieli moge nie miec auta, cos ten moj malarz za bardzo w hu*a leci nio ale zobaczymy jak to bedzie
Pozdro
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
oooo jak się dobrze składa... marzec u mnie okazał się napięty (czasowo i finansowo) bo okazało się, że niespodziewanie wypadły mi chrzciny mojej własnej córki A kwiecień juz będzie dużo lepszy więc może nawet z najmłodszą roverowiczką bym się zjawił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum