fakt ze zime mamy ... nie mamy, ale 17 na zime odwaznie ja tam balem sie wyjazdow na narty - buhahahha - i kupilem stalowke i wiekszy beben do tego O_o jak narazie niepotrzebnie
nie miales 17 wczesniej ? jak to nowe felgi ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To bedzie druga zima (zima?!) jaka przejezdze na 18" alu
Narazie nie mialem jeszcze czasu pojechac na wymiane opon i nie wiem czy nie zjezdze do konca "zimy" tych moich letnich laczkow
Bede mial swiezutkie opony zimowe na przyszla zime
A tak w ogole, jak to globalne ocieplenie bedzie mialo tendencje wzrosotowa, to ja moze te moje zimowki do Finalndii sprzedam;D
Jeszcze miales radio CB na ktorym krzyczalem gdzie macie jechac!
W ogole ludzie zacznijcie sie wyposazac w te wynalazki
Navi albo CB to calkiem przydatne kierowcy narzedzia.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
fakt ze zime mamy ... nie mamy, ale 17 na zime odwaznie ja tam balem sie wyjazdow na narty - buhahahha - i kupilem stalowke i wiekszy beben do tego O_o jak narazie niepotrzebnie
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Marek a jestes pewien ze to wtryskiwacz? Moze to kwestia temperatur? W common rail nie ma świec żarowych? Może to to? A z resztą jeśli chodzi o sprawy mechaniczne to ja tu mam chyba najmniej do gadania bo się nie znam - tylko:
"- Marian ratuj! Mariaaaan! Naprawisz czy nie naprawisz?"
"- Nooo"
Tak sobie czasem myśle co my byśmy bez tego Mariana naszego biednego zrobili...
HAHAHA no to z 60 minut materiału kręconego moją łapką udało sie zrobić prawie 2 minutowy film . Jestem z siebie dumny . Chyba zamówie sobie u mikołaja kamere
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Z 60 min. materialu 2 min. to i tak sporo
Ty myslales ze na film wchodzi 1:1 ?
Nic bardziej mylnego... dlatego robimy po kilka ujec zeby wyszlo cos fajnego
Film z CNCAP byl krecony z 3 kamer jednoczesnie - ok. 2h filmu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum