ja się poślizgałem trochę, ale ........ krawężnik twój wróg ..... raz się na takim zatrzymałem całe szczęście bezstratnie - minimalny slad na feldze musze poszukać większego placyku
Alo. Witam.
Kupiłem Roverka w październiku zeszłego roku, szukam innych właścicieli Roverów w Wawie. Można podbić dziś na wasz zlot?? To będzie na parkingu Carfura na Bemowie?
Pzdr.
u mnie na wsi hehe warunki do ślizgania doskonałe duży pusty parkin i uliczki po których nie jeżdżą prawie zadne auta, ubaw jest przedni kiedy jest mrozu po pachy i śniegu minus 20
tak jak pisalem>> na stegnach mozna polatac, choc wielkim placem tego nie mozna nazwac . zabciu - poprobujesz to sie nauczysz
w konstancinie i okolicach za to w nocy NIC nie bylo odsniezone, wiec boczne drogi poezja
jeszcze nigdy sie nie zdazylo, zeby cale miasto przejezdzic na reku LOL ciekawie slady wygladaly z tylu tylko kto to mial zobaczyc jak ZADNEGO auta nie widzialem na ulicy
dzis obowiazkowo jakies latanie na albo po spocie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hubosza87 do zobaczenia w mińsku ( bo chyba już cię właśnie widziałem)
niestety mnie dziś nie będzie ale za tydzień obiecuję się zabrać może byśmy zrobili jakiś rządek za tydzień z mińska i okolic jak nas będzie więcej będzie ciekawiej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hubosza87 do zobaczenia w mińsku ( bo chyba już cię właśnie widziałem)
niestety mnie dziś nie będzie ale za tydzień obiecuję się zabrać może byśmy zrobili jakiś rządek za tydzień z mińska i okolic jak nas będzie więcej będzie ciekawiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum