Jak spotkasz gościa w niebieskim kasku i niebieskiej kurtce i czarnych spodniach a obok wyższy gość w czarnym kasku czerwonej kurtce i czarnych spodniach to bardzo prawdopodobne, ze będę to ja i Skiba
My tu gadu gadu a w tej chwili mamy problem.
Okazało się że nastąpiła pomyłka w rezerwacji i mamy rezerwację tylko do soboty bo babka źle w kalendarz popatrzyła.
I co teraz ? Ma ktos jakieś pomysły???
Czekam na wszystkie propozycje
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
czyli jakieś >6 osób to w poniedziałek napiszę czy czegoś ciekawego się dowiedziałem (bo tam nie mam netu), chyba że faktycznie trafimy na siebie na stoku. jak zobaczycie gościa w okularach, bez kasku, bez kijów i na starej boazerii z przedpokoju to pewnie ja będę (kolorów nie jestem jeszcze pewien)
Dziś byliśmy w Swieradowie ... stok w górnej części jest oblodzony mocno i zjazd tam, to walka o życie ... wiec osoby słabojeżdżące mogą mieć duże problemy ze zjechaniem .... proponuje poszperać i poszukać miejsc w innej stacji narciarskiej ... łagodniej jest czy w Zieleńcu, czy na CZarnej Górze ... tam każdy znajdzie cos dla siebie i na miarę swoich umiejętności za to xROnx znalazł bardzo przyjemną oślą łączkę w Świeradowie ... wyciąg "bambino" przy ul. Górskiej przy okzaji pozdrowienia dla spotkanych Roverkowiczów
a ktos sie orientuje jakie sa fajne i w miare latwe stoku u czechów?
mysle, ze tam bedzie lepiej z racji tych ferii
yogiszon cos wspominal o szpindlerowym mlynie, ktos cos wie?
jest tam w glownym punkcie miasta pizzeria przy hotelu belmonte pychotaaaa , najlepsza pizza chyba w zyciu w restauracji
jak sie zbierzecie rano na stoki, to posmigac mozna duzo i bezpiecznie, bo sa dobrze przygotowane. codziennie wieczorem widac jak wszedzie ratraki smigaja . nie to co u nas
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
wypatrywałem oczy ale nie znalazłem niebieskiego i czarnego kasku (białej kulki nie wspomnę ) niczego niestety w świeradowie nie załatwiłem a do tego stok faktycznie oblodzony.
ze stoków u pepików oprócz szpindlerowego przypomina mi się jeszcze Pec pod śnieżką -jest tam dość fajny system wyciągów
http://www.czechy.pl/static/skimap/CZS000012.jpg
byłem tam kilka lat temu i fajnie się jeździło. znalazłem taką stronę z rezerwacjami kwater: http://www.limba.com/pl/c...mL0w&pageid=540
p.s.
maniaq napisał/a:
pizzeria przy hotelu belmonte pychotaaaa , najlepsza pizza chyba w zyciu w restauracji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum