no to panowie ruszamy nasze 4 litery jutro na tył Europy o 19.00 wszyscy mile widziani i Wigry i Pelikan i Jubilat a także górale i kolarzówki
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 23:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
było całkiem spoko bo każdy model Roverka był inny dzięki chłopaki za spota a na następnego ludzie ruszcie swoje święte dupy!!!!!!!!!!!
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
oj...nie zaglądałem tu ostatnio...sporo pracy itp itd. ja bardzo chętnie się pojawię., co do miejsca to ja bym zaproponował...hmmm...może parking Merkury Market (obok Reala), jest duży i nie jest na nim tak tłoczno jak w innych miejscach, co wy na to
A może dzisiaj kolo 18.00 pod Europą? Parking będzie wolny bo Europa dzisiaj krócej otwarta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum