Ale jakby mi Leyus wjechał w tył auta To byłoby ciekawie
Dobrze, że nie robiłeś gwałtownych ruchów, bo ja nie widziałem czy mam zjechać czy zostać tak....
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wczoraj miałem przyjechac na spot ale o 16:45 Ford zaparkował w moim tyle.
Generalnie u mnie nic wielkiego sie nie stało. Zderzak do wymiany. W Fordzie rozleciał sie przedni zderzak. Sprawca to taki chłopek-roztropek wiec skończyło sie przyjazdem mundurowych (300PLN i 6 punktów).
Gosć ubezpieczony w PZU wiec jutro zabieram sie za walke z nimi.
Ostatecznie stałem na poboczu 2h i 15 min i juz na spot nie miałem sił i checi.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No i ja sie dopisze do przygod wczorajszych. Po drodze na spot mialem zdarzenie. Wyjechalem z zakretu z zawrotna predkoscia 40km/h i zobaczylem stojace na czerwonym auta, hamulec, hamulec, pulsacyjnie hamulec, a samochod nic , no to na 2, z hamulcem, samochod nic, no to bokami, zeby wytracic jak najwiecej predkosci, nic w klakson, samochody zaczely podjezdzac do przodu, mysle TYLKO NIE LAMPY!!! wiec reczny w prawo i lewym bokiem w tyl Octavii. Wysiada Pan, na Octavii nic, a u mnie oba drzwi pogniecione. Pan mowi, ze musze mu zostawic jakis kontakt, bo samochod jest wlasnoscia miasta. Ja sie pytam: miasta? Tak ZDM. Przed chwila dzwonilem, zeby sypali, ale miasto nie ma pieniedzy Pan powiedzial, ze jedzie i zyczy mi milego dnia, nie wzial ode mnie nic, a ja mu podziekowalem za rozwalone drzwi
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
To ja jakoś miałem więcej szczęścia, choć na skrzyżowaniu Dolinki Służewieckiej z Sobieskiego panowie z pługów usypali taką górkę na środkowym pasie, że musiałem się, trochę "na wcisk", jak na te warunki, mieścić przed autobus na lewym, bo inaczej bym chyba sobie nieźle przedni zderzak uszkodził.
Ale droga przez Konstancin do Piaseczna i dalej do Głoskowa była bardzo fajna.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Caly czas jestem na siebie wsciekly, bo nigdy nie mialem takiej sytuacji, zebym nie mogl sie zatrzymac autem i zeby nie udalo mi sie z tego wykaraskac
PS MaReK, u mojego kolegi jak tak puknal kolem w kraweznik tez byla kierownica krzywo i sie okazalo, ze i sanki sie skrzywily, ale on wyrwal bardzo duza predkoscia, az polamal ramiona na feldze.
[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 13:53 ] maciej, od razu po spocie pojechalem do garazu i zamienilem kola z Twojego auta. Musze Ci powiedziec, ze teraz moj Rover taki sie bardziej muskulrny zrobil, bo te felgi maja wieksze odsadzenie, no i na Barumach to ja moge jezdzic. Pierwsze co jeszcze dzisiejszej nocy zaczalem robic testy przyspieszania i hamowanie, no i genialnie, a nie na tych moich pazdziochach.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
mi wracało sie bardzo dobrze. na początku troche niepewnie ale później już można było pomknąć. i nagle nadszedł moment kiedy trzeba było na parking zjechac- kierunkowskaz, redukcja na 2, ręczny i hopppaaaaa...lece troche za daleko dobrze, że nikogo nie drodze nie było- inaczej śmiesznie by nie było ale przecinaka jakoś odstawiłem. dzięki wszystkim za spotkanie, szczególnie za diagnostyke i naprawe auta
sic_corey, a miales jakis problem z autem? To pukanie z kola, chyba ustalo razem z mrozami?
no właśnie jak jest zimno to mi stuka, jak ciepło to troche mniej. Mariusz mi to juz zdiagnozował i powiedział co trzeba wymienić wiem juz też co trzeba zrobić żeby mieć boczne kierunkowskazy!!
Ale droga przez Konstancin do Piaseczna i dalej do Głoskowa była bardzo fajna.
Jak ja jechalem po 24 , to bylo przejechane przez plugi jakis czas wczesniej i piekna rowna 2pasmowa droga nie moglem sie oprzec ~~~~~~~~~
sic_corey - przyznaje sie bez bicia, 3 kawalki ciasta byly moja sprawka , ale chyba bedziesz musial czesciej piec, bo takie dobre bylo , zwlaszcza to czekoladowe
ja w niedziele polubilem zime znow na chwile, ale nie moge sie doczekac letnich kol
mam nadzieje ze sie corey bedziesz pojawial czesciej, droge juz znasz noce cieplejsze to i pojezdzic jest gdzie, filmy i foty porobic narazie takie brudne autka to wstyd O_o
Mi przypadlo do gustu szczegolnie to sliwkowe, pycha. Nie przyznam sie ile kawalkow zjadlem, bo wszyscy mowia, ze trzy, a ja wiecej. Dzieki za ciacho i pozdrawiam
Właśnie tak się żeśmy tu rozpisali o przygodach, że zapomnieliśmy podziękować koledze sir_corey za wypieki. Liczy się szczerość, więc wybaczamy Ci że nie upiekłeś tego sam i przyznałeś się co do pochodzenia ciasta. Z uwagi na jego pochodzenie liczymy na więcej wypieków... może podaj jakiś cennik
Perez napisał/a:
ale on wyrwal bardzo duza predkoscia, az polamal ramiona na feldze.
Spoko. U mnie już przerabiałem to zaraz po kupieniu auta. Strona była tylko druga, ale efekt usterki był podobny. Myślę, że do przyszłego spotu będzie już jeździł prosto
A resztę sobie sukcesywnie zrobię. Nadal nie mogę uwierzyć, że odpaliły się poduchy
Pozdrawiam,
Ps.
Sir_Corey mam nadzieję, że tym nożem nie robiłeś jakiejś sekcji na żywym organizmie w parku Bo ten nóż jest u mnie w domu... przywiozę na następny spot.
[ Dodano: Wto Mar 16, 2010 00:29 ]
kto widzi co jest nie tak ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 09:20
Widzę że następnym razem muszę posiedzieć dłużej bo o 22 to dopiero się większa grupa robi a ja usiałem uciekać. No i na to ciasto się nie załapałem
Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum