Słychać skrzypienie przy pokonywaniu nierówności. Co może być przyczyną?
Jak zrobi sie cieplej na dworzu to nasluchuj czy odglosow juz nie ma.Wtedy do wymiany jest jakas guma osłon-zapomnialem fachowej nazwy
Spoko, ostatnio przestało mi to dokuczać
[ Dodano: Pią Mar 01, 2013 17:19 ]
Dziś na aucie wylądowały migacze boczne (tu ukłon w stronę kolegi sobierw ), z montażem nie było kolorowo, ale się udało efekt:
Chyba wygląda lepiej niż z seryjnymi pomarańczowymi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2003 Posty: 193 Skąd: Konin
Wysłany: Sob Mar 02, 2013 22:45
no no no
a) niebieska 400 piękna ale widzę że Pelson goni kolegów
b) dzięki za fotki - faktycznie z białymi 4 setki prezentują się dużo dużo lepiej - szkoda że moja srebrna strzała się nie doczekała (ale przynajmniej Pelson ma piknie)
c) ooo to nie wiedziałem że jasny środek w skórze to nie Twój oryginał - fakt ładnie wyszło - mojej żonce w R45 też chcę zmienić na jasną skórkę ale do tego jeszcze niezbędna jest podłoga i boczki a to jak koledzy piszą grubsza sprawa
d) R45 jest już w Grodzisku a stąd tylko 30 kilosów do Mariana
e) czy klamki od R45 pasują do R400?? jeśli tak to Pelson zapraszam do Zakroczymia (lub Ci sam przywiozę z Konina) u Adasia pewnie znajdziesz takie cóśki (lusterka też by się odnalazły jak nie w Zakroczymiu to u mnie w Koninie)
Szacun i pozdowienia i powodzenia w modyfikacji
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
a) niebieska 400 piękna ale widzę że Pelson goni kolegów
czyja niebieska? grega?
sobierw napisał/a:
c) ooo to nie wiedziałem że jasny środek w skórze to nie Twój oryginał
na zlocie w skaryszewie odbierałem od Remiego przesyłkę w lato 2012 zamontowałem
sobierw napisał/a:
) czy klamki od R45 pasują do R400?? jeśli tak to Pelson zapraszam do Zakroczymia (lub Ci sam przywiozę z Konina) u Adasia pewnie znajdziesz takie cóśki (lusterka też by się odnalazły jak nie w Zakroczymiu to u mnie w Koninie)
pasują. Ale nie chcę wrzucać klamek w kolorze, bo musiałbym malować i listwy i inne duperele. a to sporo roboty i kasy. a jak postanowiłem, więcej w to auto nie będę bezsensownie dokładał, gdyż moim celem na najbliższy rok jest R75 w dieslu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum