Fajnie było się z Wami znowu spotkać. Dziękuje Wszystkim za miło spędzony czas. Te Zatorskie klimaty są niespotykane do tego teatr jednego aktora i jego żony sprawił że mam rogala do tej pory
Bardzo się cieszę, że udało mi się w tym roku dotrzeć
Fajnie było znów Was wszystkich zobaczyć i spędzić razem ten czas- jak zawsze masa niezapomnianych chwil
Do następnego!
Dziękuję i ja za kolejne miłe spotkanie, za zdyscyplinowanie w kuchni podczas przygotowywania pieczonki. To chyba już doświadczenie spowodowało, że każdy wiedział co ma robić. Z tego tytułu nie było przestojów i bardzo szybko i sprawnie zostały przygotowane poszczególne składniki, co z kolei pozwoliło na szybkie doprowadzenie pieczonki do stanu zjadliwości.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hejas
Miałem poczekać z podziękowaniami, ale jak nie zrobię tego teraz, to nigdy... jak ze Zlotem
Mnie miało nie być, ale pomimo sprzeciwów Violli przybyłem do Zatora. Zator to tradycja, wmówiłem sobie, że jeśli się nie pojawię, dotknie mnie pasmo niepowodzeń Nie mogłem zatem nie przybyć. Cieszę się, że znowu zobaczyłem znajome twarze Żałuję, że nie było moich dziewczyn ze mną, bo myślę, że przydałoby się Violli spotkanie z Eweliną i Martą, a także z resztą ekipy Sama sobie jednak winna poniekąd, bo przecież ja ją namawiałem i warunki miała. Dzisiaj przemówiła do mnie po ludzku i powiedziała, że gdyby wcześniej wzięła wolne i była mniej zmęczona pracą, to by pojechała Teraz musi poczekać albo do jesiennego, albo do Zatora 2014
Chciałem podziękować wszystkim za miłą i niepowtarzalną atmosferę i za to, że jak to określił ktoś na radiu Cb (przygodnemu mobilkowi), nie mogło być inaczej z taką ekipą
siemion_ - człowiek orkiestra. Doskonały organizator, który nawet po 6-ciu Jackach Danielsach czuwał nad wszystkim Dziękuję Ci mój drogi za dostarczenie "prażonego" do auta, za zakupy poranne oraz za desery lodowe w Oświęcimiu, za które nie oddałem Ci kasy!
Jeszcze raz przywieziesz na zlot lub spot to gówno grające na alarm, to je osobiście podepczę
Joa - za sympatyczną podróż tam i z powrotem
Maverik - za pomoc przy autach w wieczornej sesji kodingu i tuningu Twoich gadżetów, które przy sobie masz nie powstydziłby się sam McGyver
Ciufa - za możliwość podłączenia się do BMW, jego popsucia i dania mi możliwości naprawienia tego Szkoda, tego czujnika, mam nadzieję, że da się to ogarnąć, bo nowy dość drogi. Zapraszam do wawy, włączymy dzienne, skalibrujemy czujnik. Najważniejsze jednak, że szyba się podnosi Dzięki za prąd i pomoc przy odczytaniu sterownika Dziękuje Ci również za dwa browarki
Kozik - dzięki za pogawędki i pomoc przy autach, za miernik i za listwę przede wszystkim, bez której nie naładowałbym wszystkich urządzeń
stanu - za "Kino Mocne" Podobnie jak siemion_ wspominam z uśmiechem tenże wieczór
"żona" - dzięki za ogarnięcie kiełbasek na ognisku i za bohaterskie zmiany muzyki umilającej nam grillowanie To który folder był najlepszy? Różowy?
Just4 - mamy nadzieję, że się podobało. Nie tłucz tego DudekMiśa tak, bo chłopak okaleczony w każdym miejscu na ciele
DudekMiś nie daj się
MiReK - dzięki za Harnasia, za dostarczanie trunku, za pomoc z przedłużaczem i narzędziami przy obróbce Twoich zegarów. Mam nadzieję, że wszystko gra i bucy
Następnym razem nie psuj tempomatu. W razie "w" obie Twoje mapy mam więc może działać.
Tuners i Dżoana - dzięki za udekorowanie auta czarną folią Jak się cieszę, że nie miałem nic w wydechu
Zetes - piękna kuchareczka z Ciebie była Wspaniale przyrządzone prażone Rozumiem, że to Ty stałeś na straży przepisu
Ewelina - przekazałem całusy dla Violli Proszę Cię dokarmiaj Thefa. Ty jesteś całkiem "okrąglutka", a on jak szczypiorek
Thef - kiedy Ty przytyjesz ?
Marcel, Marta, Ola - miło było Was ujrzeć po długim czasie absencji na forum Przepraszam, że nie udało nam się pogadać dłużej, ale zająłem się robotą przy autach i zanim się zorientowałem, to już musieliście lecieć
BetJar - dzięki Wam za dostarczenie picia na sobotni wieczór
Auto macie naprawdę fajne i mam nadzieję, że nie macie za złe rozbiórki auta, mimo tego, że problem leżał po stronie interfejsu, a właściwie jego operatora Silnikowo auto jest wzorcowe. Pamiętaj o pompce sprzęgła (cieknie na uszczelce "wargowej"). Przykro mi z powodu pompki w baku.
emes mam nadzieję, że wszystkie graty skarbnikowe dowiozłeś do domu
Dzięki za pilnowanie i przy klejeniu mapy dla BetJara
oraz wszystkim raz jeszcze za dobrą zabawę
Do zobaczenia za rok
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Te slowa wypowiedziane przez CB do mobila ktory wdal sie z rozmowe w drodze powrotnej to moje slowa bo jak moglo byc inaczej skoro jestesmy tak zgrana pozytywnie zakrecona rodzinka.pozdrowionka
MaRKowi za dodanie mocy , to jednak nie pompa w baku tylko czujnik wałka nierządu sorki rozrządu, dzisiaj też nie odpalił pomimo pełnego baku, pomogło wystudzenie w/w czujnika.
Ciufciakowi wielkie dzięki za prąd do aku.
Joa ślicznie dziękuję za nr. tela do MaRKa.
Maverik podziękował za klucz 13.
Zetes pieczonka zajefajna.
Ech, co tu wymienić, wszystkim Wam dziękujemy i do zobaczenia na jesiennym.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM UCZESTNIKOM ZA EXTRA IMPREZE Dawno się nie nasłuchałam tyle Disco Polo, co za sprawa "męża" Stanuu :P... Było świetnie
MaReK napisał/a:
"żona" - dzięki za ogarnięcie kiełbasek na ognisku i za bohaterskie zmiany muzyki umilającej nam grillowanie To który folder był najlepszy? Różowy?
W imieniu "żony" (która ociąga się w ząłożeniu konta na forum dziękuję za wspólne kiełbaskowe szaleństwo, klimat imprezy i świetną zabawę. Cytuję: "Było kapitalnie!!!"
MaReK napisał/a:
Just4 - mamy nadzieję, że się podobało.
A w swoim imieniu pytam czemu miałoby mi się nie podobać? Się podobało i jak wszystko pójdzie dobrze, to na kolejne Święta Karpia tez się wybiorę... a co...
MaReK napisał/a:
Nie tłucz tego DudekMiśa tak, bo chłopak okaleczony w każdym miejscu na ciele
Mareczku... Toż to pomówinia są... Ja na mojego Dudka, to ręki nawet z kwiatkiem nie podnoszę Ta rozbita głowa, to akurat nie moja sprawka..... nawet nie chce wiedzieć, gdzie ją wsadzał, że aż tak się uszkodził
pozdrawiam i do zobaczenia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W imieniu "żony" (która ociąga się w ząłożeniu konta na forum
Osobiście chciałabym Wam podziękować za ten niezapomniany weekend, pełen niespodzianek
Just4 i DudekMiś - za zaproszenie i bezpieczny transport siemion_ - świetna organizacja
Zetes - wyśmienite prażone
... (tak bezpieczniej, by uniknąć gafy) - za towarzystwo przy grillu oraz pomoc przy ogarnianiu kiełbasek
MaReK napisał/a:
To który folder był najlepszy? Różowy?
i memu "mężowi" Stanuu - za ten różowy folder
Miło było Was poznać i mam nadzieję, do zobaczenia na następnym zlocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum