fireman ja też jestem z Mechanicznego tylko z małym szczegółem już kończę ale pomocą i rada co do Mechanicznego służę cały czas, także jakiś problem to wal jak w dym A co do spotkania to możesz się jakoś spotkać jak będziesz przez Pęgów leciał do siebie do domu w Wołowie, pogadamy powiem Ci co i jak. Szkoda że wczoraj do Brzegu nie wpadłeś, ale może następnym razem.
Pozdrawiam
Dzieki za propozycje:) Na pewno skorzystam!Tez przydaloby sie kilka porad co do malych usterek i przerobek w moim roverku;) Tak a propo Camaro pogratulowac dbalosci o autko.a co do tego spotkania w tygodniu to ja jestem wstepnie na tak w srode.Koncze zajecia o 13 wiec powinienem byc wolny pozniej.Moze po drodze zwerbowalbym camaro?Co Wy na to chlopaki?
[ Dodano: Nie Kwi 19, 2009 17:45 ]
Albo wszyscy wpadniemy do Camaro, czytalem wczesniej, ze ma duzo miejsca na podworku;)To akurat polowa drogi miedzy Wrocławiem a Brzegiem:)
fireman ja nie mam nic przeciwko na pogawędkę zawsze można wpaść ale nie wiem jak z chłopakami z Brzegu bo jak dobrze wiem to pracują i z czasem nie jest u nich w tyg. za dobrze. W tyg. raczej nam się ciężko spotkać ale jak będziesz przejeżdżał to możesz odwiedzić mnie bo nic nie nadkładasz drogi. A z chłopakami zawsze można się do godziny i dnia dogadać.
No mysle ze jak chlopaki proponuja spotkanie w tygodniu to juz wygeneruja czas
Bo ja osobiscie nieczesto wracam do Wolowa, ale jak bede jechal to oczywiscie dziekuje za zaproszenie, na pewno skorzystam:)
Srode zaproponowalem, bo sam mam wtedy luzny dzien i po 13 do poznego wieczora jestem wolny, wiec moze i reszta znajdzie troche czasu:)
pozdrawiam
emes, wiem ze nie mam, ale nie mam tez checi, ochoty, zapału żeby wymienić jedną zarówke (wiem wiem 10min roboty) ale dzieki :) może w tym tygodniu
Karol kiedy moge do Ciebie wpasc, na to malowanie co mówileś ? Bo zrobiłbym sobie dzień wolny i tak jak gadalismy, pozałatwiałbym swoje sprawy i pozniej od południa bym był wolny więc kolega fireman, też mógłby wpasc itp moze rzeczywiscie ta sroda hmm ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
kzrr że tak powiem możesz w środę podjechać do mnie ja powiem ci że z malowanie to już dzisiaj będę walczył gdyż jak z PWr a dokładnie z torrentów będę wracał to zakupię to co potrzeba i będę malował. Tak jak ci mówiłem to trochę trwa trzeba wyczyścić odtłuścić nanieść 1 warstwę aby wyschła później 2 warstwę i schnie. A do roboty aż 4 koła. Także w środę to ja już będę miał wszystko pomalowane ale zawsze możesz podjechać. Coś zobaczymy.
kzrr tylko zabierz ze sobą narzędzia może akurat będzie potrzebne to czego ja nie mam
[ Dodano: Pon Kwi 20, 2009 09:17 ]
A zapomniałem nie wiem czy jasny zielony będzie ci pasował do karoserii, przemyśl to bo czerwonych zacisków nie będę robi ł w swoim.
No myśle ze Karol nie będzie miał nic przeciw W sumie tak patrząc tutaj na okolice to jest nas już 4: Rafał (rtworek) Ty, Ja, Karol (chociaż inny powiat ale niech mu będzie i jest jakiś koleś z Brzegu o ksywie ELMA który jeżdzi 600 ale taki b.mało aktywny na forum
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nieczesto wracam do domu, przewaznie co dwa tygodnie na weekend to i czasem do tesco po jakis wosk do samochodu zajezdzam dojezdzasz codziennie na uczelnie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum