a ja sobie przedłużyłem urlop do wtorku niestety z niezbyt ciekawego powodu z którego też w białym jestem codziennie od rana do wieczoru. Jak uda się wyrwać od obowiązków to na chwilę wpadnę
ps. Dziwnie się czuję jako reszta
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
dzelo23, źle nas zrozumiałeś. Chodziło nam o resztę użytkowników, a nie tylko o ciebie. Ale jeśli ciebie to uraziło to Przepraszam, bo nie miało to tak zabrzmieć.
Ty tam się nie fochaj
A z moich obliczeń wynika, że jeżeli ostatnio było Was trzech, to teraz powinien być tłum, bo ja jestem czwarta Tylko kto w takim razie był trzeci i dlaczego siedzi cicho??
[ Dodano: Czw Sty 12, 2012 17:20 ]
Ahaaa i gdzie się Marrkus, ukrywa???
Nie no absolutnie, nikogo nie zamierzam zaganiać do roboty, na początek liczę tylko na fachową konsultację. Co prawda boli trochę ten brak ogrzewania, ale zima mi sprzyja, więc jakoś jeżdżę. A że się bagażnik czasami zacina, pilot musi być 50 cm od auta żeby załapał, wtyczka od gps-a wychodzi razem z gniazdkiem od zaplniczki, zgubiłam jeden wkręt od pokrywy silnika i trochę odstaje... To tylko kilka takich szczegółów, na pewno jutro wymyślę swoim, jakby nie patrzeć, kobiecym (czyt. nieprzystosowanym) mózgiem co z tym zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum