Popraw temat. Nie ma czegoś takiego jak E 75
Mapy wrzuci Ci każda firma specjalizująca się w chiptuningu.
Ew. mogą to być osoby z forum. W mojej stopce masz namiar.
Pytanie jak z kondycją silnika, jaki rodzaj skrzyni biegów posiadasz i ile Twoja seria wypluwa
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
bukowina_driver odwiedzilem kolege MaReK w Warszawie ktorego bardzo serdecznie pozdrawiam.Wgral mi mape ...auto odrzyło i chodzi jak burza . Chłopak zna się na tym co robi i polecam Tobie oraz wszystkim ktorzy sie wachają:) Przy okazji dowiedzialem sie duzo ciekawych rzeczy o naszych roverkach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Nie Paź 04, 2015 09:10
Też gorąco polecam kolegę MaReK . Autko po wgraniu przez kolegę nowej mapy dostało wigoru , spalanie pozostało na podobnym poziomie (w mieście może nieco większe spalanie ale w trasie chyba nawet mniej pali) . Aktywacja DRL i otwieranie drzwi jednym naciśnięciem pilota dodatkowo umiliły mi jazdę moim Roverkiem.
otwieranie drzwi jednym nacisnieciem pilota? To wczesniej nie otwieraly sie drzwi z pilota?
longer86 napisał/a:
Pewnie chodzi o otwieranie wszystkich drzwi za jednym naciśnięciem
Ano. Domyślnie rover miał w konfiguracji otwieranie najpierw drzwi kierowcy, a po kolejnym przyciśnięciu pozostałych troje drzwi. Niektórzy chcą mieć od razu wszystkie drzwi otwarte. Np. Ci, którzy jeżdżą rodzinami często
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Paź 04, 2015 14:12
A to dziwne. Sądziłem, że to jest normalne, że guzik otwiera wszystkie drzwi.. W każdym aucie, w którym widziałem kluczyk z pilotem to się wszystkie otwierały :E
To jest opcja w naszych autach, ustawiasz moduł komfortu że otwierasz wszystkie drzwi jednocześnie, albo jednym naciśnięciem drzwi kierowcy a drugie naciśnięcie to pozostałe 3 furtki.
Jest to też podyktowane względami bezpieczeństwa. Podobnie jak speed locking - czyli zamykanie się drzwi podczas jazdy - w naszym przypadku jest to po przekroczeniu 7km/h.
No tak. Precyzji zabrakło - kablem który działa z INPA
czort napisał/a:
marcin.misiek potrafi wgrać nowe, najnowsze oprogramowanie do V6..
czego on nie potrafi? On nawet jak pomiesza "+" z "-", to wszystko działa. Innym po takim zdarzeniu pali się cała instalacja. Po Strzegomiu chodzą słuchy, że on nie potrzebuje kabla żeby się łączyć z autem... robi to za pomocą microchipa zainstalowanego w rogówce oka... ale program pisze pod kabel, bo ja np. nie dam sobie nic do oka wsadzić
Marcin mieszka w roverze, wsiada do auta i tworzą jedność, myśli i koduje w locie, najważniejsze ze to się rozwija i wszystko gra, a najbardziej omitecowi na nosie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum