Wysłany: Pią Wrz 25, 2015 10:11 [214i] Uniwersalny centralny zamek
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Witam
Zamierzam do mojego Roverka dołożyć centralny zamek, bo oryginalnie chyba nie miał, bo nie ma siłowników żadnych w drzwiach. Moje pytanie jest następujące czy zakładał już ktoś taki uniwersalny centralny zamek w Roverku? czy pasują te zamki? i czy taki sam siłownik można też podłączyć do klapy bagażnika jak jest do drzwi?
Aha a co do tapicerki to powiedzcie mi jak zdjąć ją całkowicie? bo wszystkie śrubki itp to wiem tylko mam problem z klamką wewnętrzną. Także jak zdjąć tą klamkę, żeby tapicerka cała wyszła?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 25, 2015 10:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Aha a co do tapicerki to powiedzcie mi jak zdjąć ją całkowicie? bo wszystkie śrubki itp to wiem tylko mam problem z klamką wewnętrzną. Także jak zdjąć tą klamkę, żeby tapicerka cała wyszła?
dwa wkrety przy kieszenie, jeden przy lusterku, dwa z boku drzwi, jeden przy klamce przy głośniku.
Dwa wkręty ukryte są pod uchwytem do zamykania drzwi, nożem podważ i już, śrubokrętem nie próbuj,bo uszkodzisz uchwyt
Właśnie o to chodzi tylko nie chce niczego urwać a lekkto to wyjsc nie chce gdy srubke odkrecilem. To jest na zatrzaskach które jakoś odpowiednio trzeba wyciągać czy zwykłe jakieś i wystarczy dobrze szarpnąć? i uniwersana centralka wraz z uniwersalnymi siłownikami będzie pasowała do tego autka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum