Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Mam problem z dobraniem elektromagnesu do mojego rovera Według katalogu Marelli numer tego elementu to 940113050356 AME0356 12V, wymiary które tam są podane tak średnio pasują do starego.. Koszt jego to jakieś 100-130zł a dostępność prawie zerowa. Znalazłem na forum podobny temat i jeden z użytkowników podał że pasował mu od fiata 900. Znalazłem taka aukcje AUKCJA i w niej jeden numer sie zgadza z katalogiem Marelli a jest to 85541110, gdzieś tam znalazłem wymiary i już bardziej pasują. Mogę śmiało zamawiać ten elektromagnes z aukcji ?
Edit:
Trudno zaryzykowałem i zamówiłem już:P Dam znać czy pasuje, może komuś się przyda ta informacja
[ Dodano: Czw Paź 22, 2015 20:23 ]
Pytanie , bo zamontowałem ten nowy elektromagnes w takim samym układzie jak poprzedni i przewody podłączyłem tez tak samo , ale wszystko wskazuje na to że powinny być odwrotnie, bo po podłączeniu wszystkiego nic nie zadziałało a sam elektromagnes się zagrzał strasznie jutro spróbuje zamienić przewody , ale pytanie czy przypadkiem go nie uśmierciłem ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 22, 2015 19:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum