Wysłany: Nie Lip 27, 2014 19:08 [r25]Mechanik Śląsk gliwice
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
Witam czy może ktoś polecić mechanika zajmującego się roverkami jakiś typowy mechanik tej marki gdyż silnik mi się sypie po wymianie sprzęgła coś stuka klekocze normalnie szał
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 27, 2014 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja swój silnik robiłem w Szczekocinach w firmie OFFRover i jestem nieziemsko zadowolony Mimo, że to ponad 200km ode mnie, to niebawem jadę z powrotem na ogólny przegląd i zawożę do zrobienia drugi silnik, bo kupiłem auto na części z HGFem
Gość z tego co wiem, zajmuje się tylko silnikami serii K i widać po efektach, że przykłada się do swojej pracy. Dodatkowo jak powołasz się na klub Roverki.pl, możesz liczyć na ulgowe traktowanie przy wycenie
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 74 Skąd: Knurów
Wysłany: Sro Sie 06, 2014 13:17
juz kiedyś polecałem warszatat w Gliwicach na ulicy świętej Małgorzaty. Sam warsztat wyglądem nie wzbudza szczególnego zaufania, nie mniej jednak ja jak na razie na jakość usług i ceny nie narzekam.
w razie czego daj znać to mogę Ci na PW wysłac numer tel do mechanika
Irek
p.s.
ja jak mam coś do roboty kontaktuje się z panem Wojtkiem, gość dobrze zorganizowany. W warsztacie pracuje też gość, który prywatnie jeździ MG ZR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum