Wysłany: Pon Gru 07, 2015 15:55 sprawdzajka do VIN :)
Witam! Mam pytanie odnośnie dostępnej na forum (udostępnionej przez użytkownika) sprawdzajki do nr VIN. Zaznaczam na wstępie, że moje pytanie nie ma na celu czepiania się czy szukania dziury w całym
Chciałbym się dowiedzieć odnośnie źródła danych, które wyświetlają się po wpisaniu nr VIN. Pytam bo tak jak w moim przypadku wyświetla się tam nieco interesujących mnie danych m.in moc silnika, natomiast w innych sprawdzajkach wyskakuje tylko trochę danych, przeważnie nie prawdziwych i często trzeba dopłacić. Interesuje mnie czy ta nasza sprawdzajka jest pewna tzn. są tam dane takie jakie były naprawdę po wyjściu auta z fabryki, czy są z takiego źródła, że ktoś na pewnym etapie posiadania auta mógł tam coś zmienić.
Jest zbudowana w oparciu o ostatni katalog EPC, którego wypuszczał zdaje się X-Part. Także te dane, które tam były pokrywają się z danymi naszej szukajki.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum