Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2005
Co prawda temat był poruszany i nawet było zamówienie grupowe na "scyzoryki", ale ja w swoim ZS-ie mam pilot tzw. jajko- 3 przyciski. I szukałem już bezskutecznie obudowy scyzoryk, żeby była najlepiej p&p, ale nie znalazłem.
Więc wiecie może z jakiego autka dopasować? Albo gdzie dostane nową obudowę w rozsądnej cenie???
Dzięki z góry za wskazówki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 20, 2015 19:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie ma i nie było nigdy scyzoryków do pektrona.
Na zagranicznym forum ktoś zamówił kilkanaście obudów w chinach zrobionych pod MG ale już ich nie dostaniesz.
Jeśli jednak nadal chcesz mieć za wszelką cenę scyzoryk i masz dobre zdolności manualne to nie będzie dla ciebie problemem przerobić coś z opla vectry b czy volvo s40
Nie ma i nie było nigdy scyzoryków do pektrona.
Na zagranicznym forum ktoś zamówił kilkanaście obudów w chinach zrobionych pod MG ale już ich nie dostaniesz.
Jeśli jednak nadal chcesz mieć za wszelką cenę scyzoryk i masz dobre zdolności manualne to nie będzie dla ciebie problemem przerobić coś z opla vectry b czy volvo s40
Twój link co podałeś.Pilot pasuje bez przerabiania.Kidyś kupiłem na Ebay takie same dla siebie i paru kolegów z forum, tyle że drożej no ale szybko był w domu
Finveg napisał/a:
barney79 napisał/a:
Finveg napisał/a:
Czy to bedzie hulać z bebechami z pilota do R45?
A jaki ten nie to czy chociaż ten:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum