Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Cześć, niebawem będę brał się za wymianę przewodów paliwowych, ale problem w tym że nie mam kanału. Mam za to 4 kobyłki i lewarek hydrauliczny
Ale moje pytanie jest takie: w którym miejscu podłożyć podnośnik, żeby podnieść na raz całą oś przednią lub tylną? Z tyłu za bakiem widziałem jakby taką belkę do której są podczepione wahacze dolne i myślę czy nie podnieść auta w tym miejscu, ale z przodu to pojęcia nie mam
Problem jest taki że wzmocnienie do lewarowania auta jest na tyle krótkie że jak podniosę podnośnikiem to nie wstawię obok kobyłki, więc trzeba po prostu podnieść auto w innym miejscu. W VW mojej dziewczyny wzmocnienie do lewarowania (nie wiem jak to się nazywa ten kołnierz ) jest na całej długości progu i tam nie miałem żadnego problemu z tym...
Ostatnio zmieniony przez kolek Sob Gru 19, 2015 12:36, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 18, 2015 23:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum