_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Jechałem Focusem z takimi spryskiwaczami. To tylko fajnie brzmi. Pryska na całą szybę - owszem ale czy to zaleta? Dla mnie nie. Zwykłe spryski dobrze ustawione (minimalnie nad wycieraczkę) nie zasłaniają drogi. Spryskiwacze mgłowe - owszem. Niby to jest 1-2 sekundy ale jadąc po autostradzie można się kiedyś zdziwić.
Ja założyłem z citroen c3, ale ledwo zasłaniają dziurę w masce. Mam chyba do wymiany, albo czyszczenia pompkę po fabryczne słabo lały, a te trosze za nisko, ale jestem zadowolony bo w końcu mam mokrą szyna, a nie jakiś strumyczek w punkcie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bo w końcu mam mokrą szyna, a nie jakiś strumyczek w punkcie
Jak jest strumyczek to trzeba wyczyścic pompkę sitko i przewody, jak u mnie zakładałem spryski lamp to przeżyłem szok jak zawalony miałem układ sprysków szyby, po czyszczeniu to mi aż na dach lały
MG TF 160 srebrny pocisk
No o gustach się nie dyskutuje. mnie najbardziej podobają się w audi 2x3 strumienie
[ Dodano: Sob Gru 26, 2015 13:18 ]
Mgłowe miałem w R200 i nie uważam ich za zaje..ste, wolę strumieniowe.
MG TF 160 srebrny pocisk
Mi podoba sie rozwiązanie z mercedesa sprintera, spryski zamontowane na ramionach wycieraczek, psikają kazda na 3 strumienie i zawsze zwilzaja szybę przed wycieraczką.
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja kupiłem już mojego Roverka z chromowymi mgiełkami i sobie je chwalę wyglądają zajefajnie i jak psikam to od razu mam całą szybę mokrą aż się kiedyś zdziwiłem jak zobaczyłem u kogoś że ori są takie sikacze jak w maluchu ale to jest tylko moje zdanie. P.S. dwa razy mi chciano je ukraść na zlotach
longer86 napisał/a:
Mi podoba sie rozwiązanie z mercedesa sprintera, spryski zamontowane na ramionach wycieraczek, psikają kazda na 3 strumienie i zawsze zwilzaja szybę przed wycieraczką.
W LT35 też taki patent jest, dają sporo wody na szybę, ale moje mi się podobają najbardziej
https://www.youtube.com/watch?v=0vw1BfBfSRQ
tak da się ogarnąć spryski mgłowe tak mi pryskają w ZS, chciałbym takie efekt w 75, pasuje tylko dorwać podgrzewane dysze spyrsków
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
i to jest jeden z powodów dla których wolę swoje sikawki w 75
MG TF 160 srebrny pocisk
https://www.youtube.com/watch?v=0vw1BfBfSRQ
tak da się ogarnąć spryski mgłowe tak mi pryskają w ZS, chciałbym takie efekt w 75, pasuje tylko dorwać podgrzewane dysze spyrsków
Fort Mondeo mk3, ma coś jak nasze i też grzane
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum