Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 17:21 Re: [Land Rover Freelander 2.0 TD 98r] potrzeba instrukcje P
cavalier1125 napisał/a:
Witam wszystkich potrzebuje instrukcje obsługi, PL do mojego new autka Land Rover Freelander 1998:P dzieki gdzie można znaleźć??
Witaj,swojego czasu mniałem Freelandera,uczęszczam jeszcze na inne forum i tam gość przesłał mi PW że ma na zbycie instrukcje do Freelka.(mi nie jest już potrzebna)Napisz do niego maila z zapytaniem ile mamonki za to chce,podpisz że namiary masz od boss.007.
dzięki boss.007 ,cale Google przeszukałem i nic nie wiedziałem (po za płatnymi) ze będzie taki problem z tą instrukcja masakra zeby nikt nie zeskanował i gdzieś nie wrzucił skandal!!!!!! na pewno nie jestem 1 osoba która tego szuka....
Wiesz Boss ten gościu co mi dałeś mail chce 170+wysylka cena taka jak na allegro wole dalej szukać .. może chociaż znajdę w English albo German pomęczę sie trochę
Spytaj www.tomateam.pl - jeśli jest dostępna w oryginale, to poznasz cenę "z katalogu" lub u przemo285 z naszego forum - kiedyś handlował takimi rzeczami.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 20:21
cavalier1125 napisał/a:
Wiesz Boss ten gościu co mi dałeś mail chce 170+wysylka cena taka jak na allegro wole dalej szukać .. może chociaż znajdę w English albo German pomęczę sie trochę
No to szalony gość
A tak na marginesie to ludziska w tych czasach za byle gu...żądają wielkiej kasy-co to się narobiło
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Tu masz RAVE dla LR. Jest tam też między innymi instrukcja obsługi po angielsku. Jest to wersja dla modeli po 2001 ale myślę że zmian nie było aż tak dużo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum