Wysłany: Pią Sty 15, 2016 20:33 [R200] nietypowy problem że wspomaganiem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich ponieważ jestem tu nowy choć roverka mam już ładnych parę lat ale nie dawno padł mi silnik więc zmienilem na nowy i tu pojawił się problem wspomaganie przestało działać oczywiście zostało porządnie od powietrzne i zalane płynem o odpowiednich parametrach pytanie moje brzmi: czy w pompie występuje jaki zawór odpowiedzialny za utrzymanie odpowiedniego ciśnienia w układzie albo jakby który szanowny kolegą posiadał schemat całego wspomagania srubka po srubce będę bardzo wdzięczny za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 15, 2016 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Koledzy naprawdę proszę o pomoc bo szukał em na forum i nic nie znalazłem Poraż już któryś z rzędu odpowietrzylem wspomaganie brak powietrza w układzie i nadal nie działa niezależnie od tego czy zimny czy po przejechaniu 300 km. Proszę pomocy
Zawór jest prędzej na maglownicy (gdyby był na pompce musialby iść dodatkowy powrót do zbiorniczka). Odłączales węże od pompki? W ktorym miejscu? Może zamieniłes je miejscami, albo puściłes cisnienie w przelew.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum