Wysłany: Nie Lut 07, 2016 18:03 Lotnisko we Wrocławiu.
W najbliższą niedzielę będę zmuszony z korzystać z Lotniska we Wrocławiu, wylatuję do Paryża- Beauvais (powiedzmy że służbowo)
Nigdy wcześniej nie leciałem,
Z pracy dostanę bilet, jakieś papiery na wynajem TAM auta i tyle..
Pytanie do kogoś kto korzystał niedawno z tego lotniska,
Jeśli odwiezie mnie kumpel pod terminal w celu wysadzenia, też musi płacić za parking??
Czy coś się zmieniło? Jeśli tak, to którą bramką wjechać na lotnisko, żeby nie opłacać tych 5 min.
Nadal są tak scisłe zasady na odprawach bagażu?
_________________ Pozdrawiam
Paweł
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 07, 2016 18:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli dobrze rozumiem, to 'Kiss&Fly' oznacza, że można kogoś wysadzić bez płacenia.
W Modlinie to jest do 15 minut. Wygląda, że we Wrocławiu to 10 minut.
Przynajmniej taka informacja jest tu: http://airport.wroclaw.pl...ostoju-kissfly/
Co do kontroli, to nie wiem o co Ci chodzi dokładnie, ale przepisy nie zmieniły się za specjalnie od kilku lat.
No i w tanich liniach mocno sprawdzają wymiary bagażu podręcznego i chętnie dodają 100-200 zł do zapłaty, jeśli taki bagaż jest za duży albo masz więcej niż jedną sztukę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum