Witam Was,
Od dłuższego czasu obserwuje forum (oczywiście na tę chwilę dział: sprzedam roverka, naprawy i takie tam...)... i jestem w 80% pewna, że moim kolejnym autkiem (tj. nr 4) będzie właśnie rover 75 99' 1.8 b dlatego też postanowiłam przyłączyć się do Was aby uzyskać wsparcie i oczywiście więcej informacji ( ale o tym w innym dziale napisze hihi )...
Wiec...
Na imię mi Agnieszka - ale frendy wołają na mnie Aguś albo Snowlady hihih, ponieważ od 10 lat jestem w klubie nissana i jakoś tak wyszło hihi. Mieszkam 18km od morza najbliżej Ustka 18km, Rowy 23km, Łeba 55km - nawiasem mówiąc polecam
Czas najwyższy na zmiany autka ... i wybór padł na rover 75 ...
Więc witam się z Wami z nadzieją na pomoc
Pozdrawiam Agusia vel Snowlady
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No siemka... Rover 75 i kobieta fajne połączenie ale odpuść 1.8 to męczarnia, każdy inny silnik lepszy nawet 1.8t, byle nie goly 1.8... No i czekamy na zakupy, w dziale sprzedam pojawił się dzis 75 cdt może warto zerknąć
Longer nie każdy , a w szczególności kobieta patrzy na to co jest pod maską i ile ma KM/nM więc lepiej niech znajdzie w dobrym stanie 1.8 niż coś z innym silnikiem też w "dobrym" stanie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hihih toksyn, dziękuje za wsparcie i miłe słowa otuchy (aczkolwiek ja patrzę co jest pod maską, jak moc itd) jednak longer86, zapodał coś czym tez jestem wstępnie zainteresowana
dlatego uwielbiam forum zawsze mam wybór i przecież "Was"
Dziękuje za miłe powitanie
slax, spokojnie dam sobie z toksyn, radę
longer86, odpowiadając na Twoje pytanie:... na samym początku jeździłam nissanem 100nx, takie małe niby sportowe gówienko, po 5 latach przerzuciłam się na almerę n15 1,4 95 koników - mam gdzieś jeszcze nawet wydruk z hamowni (po małych zmianach: wymiana całego wydechu od kolektora po wydech końcowy, stożkowy filtr powietrza i kilka jeszcze drobiazgów, które podniosły o 20koników ) i właśnie tą niuncią troszkę poszalałam na 1/4 mili i troszku tych wyróżnień mam , obecnie jeżdżę primerą p11 2,0 td - hihi tu nie ma czym się chwalić typowy dupowóz hehe
Suma sumarą minęły kolejne 5 lat i trzeba zmian wiec dziś byłam oglądałam i nawet jeździłam roverem... ale o tym napisze w innym dziale i licze na Waszą pomoc i wskazówki
Dokładnie z nissanami jestem od 15 lat ale chyba czas na zmiany hihi co nie zmienia faktu, że zloty ogólnopolskie nissana zostaną mi we krwi i mam nadzieję, że i tu tak będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum