Wysłany: Wto Sty 19, 2016 18:17 [R200] Nie działa nawiew
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam . Mam taki dość uciążliwy problem szczególnie teraz zimą - nie działa nawiew . Nie działa on od chwili jak zrobiło mi się zwarcie podłączając radio . Bezpieczniki pod kierownicą sprawdziłem - są dobre . Pod maską też sprawdziłem i tylko od "battery" jest przepalony - czy może on mieć wpływ na nawiew ? Szukałem podobnych tematów na forum ale wszedzie co znalazłem to było jednak troche inaczej i w związku z tym proszę was o pomoc - po kolei dokładnie co i jak sprawdzić .
Dziękuję i Pozdrawiam .
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 19, 2016 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeżeli nawiew nie działa kompletnie sprawdzaj bezpieczniki jak radzili koledzy, jeżeli tylko któreś biegi (sprawdź jeszcze wszystkie) to zdecydowanie rezystory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum