Wysłany: Czw Lut 25, 2016 20:12 [R45] Do tematu niżej
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Sprecyzowane w jednym zdaniu nigdzie to nie jest, a liczba słów jakie musiałeś użyć w tym, aby poinformować mnie o wyszukiwarce i o zamknięciu tematu jest około dwukrotnie większa od podania mi informacji której szukam i którą z pewnością posiadasz = inteligencja poniżej kryteriów.
Z racji upoważniania do zamykania tematu proszę również o trwałe usunięcie mojego konta oraz wszystkich wpisów dokonanych przeze mnie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 25, 2016 20:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
trochę mniej wrażliwości, więcej chęci do wysiłku... to że nie jest w jednym temacie zebrane nie znaczy że tego nie ma wcale. poszukać, zapisać, zmienić temat na właściwie brzmiący żeby ktoś kto będzie tego szukał odnalazł to w:
sebaaa napisał/a:
Sprecyzowane w jednym zdaniu
sebaaa napisał/a:
inteligencja poniżej kryteriów.
Proszę się wstrzymać z takimi opiniami, bo nikt nie jest idealny
Gdybyś poszukał interesujących Cię informacji i zebrał je tutaj bez zbędnych żali dałbyś też coś od siebie dla tego forum a tego trzeba żeby przetrwało.
i myślę że na koniec kolega barney79, wystarczająco rozjaśnił to czego poszukiwałeś
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Mar 03, 2016 16:09
sebaaa napisał/a:
= inteligencja poniżej kryteriów.
za to Ty się popisałeś inteligencją na poziomie obrażając kogoś kog nie znasz i z kim nie zamieniłeś ani słowa tylko potem się nie dziw że na dresiarzy wołają typowy seba, bo to przez takich jak Ty "sebów" właśnie tworzą się stereotypy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum