Wysłany: Sob Mar 19, 2016 22:52 [r75] Długo kręci,słabo odpala po wymianie baku
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Hej! Jakiś czas temu (ok dwa miesiące) miałem problem z pompką paliwa i kupiłem od Adama cały bak z osprzętem od polifta. Po wymianie okazało się ,że nie wszystko chodzi tak jak powinno a mianowicie trzeba kręcić rozrusznikiem ok 10 sekund zanim odpali.Czym to może być spowodowane? Dodam jeszcze ,że w baku na obudowie filtru paliwa było jakieś pęknięcie - cy to może mieć wpływ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 19, 2016 22:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Myślę że może, obudowy filtrów potrafią się rozszczelnić i Anglicy robili nawet specjalne klipsy by do tego nie dochodziło. Jak obudowa jest pęknięta to ciśnienie ucieka w bak.
Podmień swoją obudowę.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum