Miał ktoś z was styczność już z firmą GOODHOPE zajmującą się miedzy innymi chiptuningiem?
W ofercie mają za 900 zł podniesienie mocy w ZT CDTi ze 130 na 150 KM i 350Nm,
pytałem już wstępnie i nie ma problemu ze zmianą na 145KM (słyszałem, że to bezpieczna dawka, która nie powoduje żadnych późniejszych uszkodzeń czy szybszego zużycia podzespołów auta).
Czy można śmiało u nich zostawić auto, czy polecicie najbardziej sprawdzonych tunerów pod ZT? Nie ukrywam, że najbardziej pasuje mi rejon Wielkopolski.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
j0zek, dokładnie tak jak kolega Raptile napisał. jak chodzi o wgranie moda do auta to nie trzeba by było targać się do warszawy, mam kabel i wgrywałem soft sam u siebie więc mogę dać rypa i sobie zobaczysz czy warto jak będziesz w okolicy poznania;)
No ja właśnie jestem trochę zielony w tym temacie, a chciałbym troszkę rozbujać moją R'kę jak wróci od mechanika. Na temat mapek nic nie ogarniam. Mam tylko gówniany obd2 którym zczytuje obroty silnika itp
Stary temat, ale napiszę, że jak w 2002 roku kupiłem u Ślązoka Rovera CDT to pierwsze co to było zrobione po dotarciu silnika to założenie box-a w V-techu - Autem zrobiłem ponad 400 tyś bez awarii. Box podniósł moc z fabrycznej na 146 KM i moment na ok. 360 Nm - Inne auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum