Witam, wiem ze juz nie raz prosiłem was o poradę i dzięki wam nie kupiłem ani jednego z wczesniej oglądanych egzemplarzy. Ten natomiast jest prze śliczny jestem wstanie go kupić tylko odpycha mnie ta szpara maski do zderzaka, dzwoniłem już i pytałem auto bezwypadkowe szyby oryginalne wszystkie. Mówił ze zderzak był malowany w Polsce bo był lekko przytarty, ale nie wie czemu taka szpara jest. Przebieg podobno oryginał. Co sądzicie ? http://allegro.pl/show_it...6785#f10cae3723
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2016 12:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak dla mnie to cena troszkę za wysoka, nawet z tym wyposażeniem. Forumowego przedlifta bedąc pewnym jego historii kupisz za 11-13. Tutaj nie wiesz kto jeździł jak jeździł.
Jak już to zbijałbym cenę.
Odnośnie szpary międzi maską a zderzakiem to możesz podregulować zderzak, a nawet pas przedni. Dałoby się zrobić. Też miałem z tym problem
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pią Sty 15, 2016 09:21
kopciak12, mialem dwa w tym kolorze, bardzo ładnie sie w rzeczywistości prezentuje. Cena fakt przesadzona.
Przebieg przynajmniej realny. Ale montowanie gazu w autach po takim przelocie różnie się kończy. Zalezy to od kondycji silnika. Porządny zakład pierw dobrze sprawdzi silnik przed montażem.
za 100zl zrobisz 200km? Jeśli chodzi o ten przód to będę go w stanie złożyć tak jak powinien leżeć? Czy jeśli są pourywane chwyty to już tak zostać będzie musiało? dziwi mnie to bo jeśli jest to handlarz to czemu nie złożył tego idealnie na sprzedaż?
Na pasie przednim który Ci idzie ze zderzakiem masz regulacje, i na samym zderzaku, w zależności jak trafisz w otwory ze śrubami. Jakby Ci nei wystarczyło możesz rozwiercić otwór na śrubę i przesunąć go jeszcze wyżej.
Oglądałem ten egzemplarz. Generalnie wygląda w porządku, jednak na zdjęciach nie widać kilku rzeczy. Z zewnątrz blacha, lakier, ładnie. W jednym miejscu przy progu trochę korozji. Na grillu z lewej strony na górze odchodzi chrom (trochę widać na zdjęciach). Siłowniki maski nie trzymają, na szczęście to niewielki problem. Mechanizm otwierania maski (pazur) uszkodzony. Zgubiona zaślepka prawego nadkola. W środku mimo dobrego stanu czuć trochę zmęczenie. Wewnętrzny plastikowy próg kierowcy oraz kieszenie w oparciach foteli są przykręcone śrubami, były oderwane. Podłokietnik tylny trochę uszkodzony - odpada zamknięcie. Z drewna w okolicach zegarka lakier się odkleił, dobrze widać na zdjęciach. Roleta tylnej szyby nie działa. No i boczek prawych przednich drzwi odpada, klamka też. Być może to kwestia spinek, nie wiem. No i te paskudne felgi, ale to już tylko kwestia gustu Biorąc pod uwagę, fakt, że trzeba w niego włożyć ok 2,5-3 tys. dla mnie cena zbyt wysoka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum