Wysłany: Sob Lut 13, 2016 20:06 [R45]Flokowanie boczków
Witam. Czy ktoś może ma flokowane boczki drzwi? Moja tapicerka boczków (jasny beż) juz jest w kiepskim stanie,tapicerowanie bardzo drogie,używek praktycznie w tym kolorze brak, więc zastanawiam się nad flokowaniem,proszę o opinie na ten temat.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 13, 2016 20:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no oczywiście że u tapicera,bo samemu jakoś tego nie widzę, gdzieś pewnie nadbędzie materiału,zrobią się jakieś falbanki itp. U tapicera kpl ok.800zl!!
Ja powiem tyle. Szukając materiał na podsufitkę odwiedziłem sklep w Bytomiu z materiałami samochodowymi i widząc te cacka, aż chciałoby się z wnętrza auta zrobić wersję hype premium. Naprawdę nowoczesne designem materiały na wszystko. Tylko maszyna do szycia skór i chęci.
czarną widziałem jeśli to była skóra to miła w dotyku. mieli cały zwój więc może ktoś już kupił.
skoro to jest hurtownia, to chyba można zamówić, a jeśli nie to takie sklepy współpracują z innymi tapicerskimi i szukają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum