Witam. Mam prośbę, przymierzam si3 do kupna Rover 400 1,6 benzyna w gazie, chciałbym o jakieś porady na co zwrócić uwagë przy oględzinach. Jest coś szczególnego na co musze zwrócić uwagę? Strasznie mi się podobają i będzie to mój pierwszy "rowerek". Auto służyć będzie głownie do dojazdu do pracy (15km), sporadycznie w weekendy na dalsze wyjazdy. Oczekuj3 niskiego spalania i komfortu jazdy, o ile można tak to nazwać przy tak śniesznych pieniądzach.
Sprawdź układ chłodzenie dokładnie w aucie. Zwróć uwagę na tylne łożyska bo to droga sprawa. Poprawność działania ręcznego hamulca. Sprawdź czy odblysniki w lampach nie latają luźno. I wystrzegaj się wyjacej lub dziwnie pracującej skrzyni biegów jeżeli nie chcesz kupować drugiej po czasie. Obejrzyj dokładnie podłogę auta oraz przyjrzyj się tylnej części pod kątem spasowania elementów i rdzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum