w sumie to jestem tu już ponad miesiąc, ale jestem trąba i się nie przywitałam
Więc witam serdecznie wszystkich posiadaczy tych strasznie dziwnych i tajemniczych ale jakże zarazem kochanych Roverków
Sama jestem posiadaczką 214 od kwietnia 2010, wiele się od tego czasu przeżyło - nie koniecznie miłych sytuacji z nim związanych no ale jak to się mówi "złośliwość rzeczy martwych" więc jest gites , lans i majonez Zresztą nie mogę narzekać bo czym wiecej "ojejowałam" tym częściej się psuł/psuła. Czasami myślę że to nie Rover a Roverka bo te jej fochy na to wskazują.
z pozdrowieniami
Asia
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 06, 2012 17:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No jest nas wiecej, nawet sporo więcej. Dwoje moich znajomych ma Roverki, z widzenia znam Pana od ZSa, ja jeżdżę ZRką. A poza tym jest jeszcze kilka osób z R, ale nie zainteresowani klubem z tego co wiem
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Cześć killcia okolice KK witają wiciu2xlc zainteresowani, zainteresowani , nie wiem nawet, czy Tobie (niebieski ZR?) kiedyś w Strzelcach Opolskich nie mrugnąłem światłami, albo pozdrawiałem, ale to już dawno było.
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 19:01 Re: opolskie wita :)
Aro_1988 napisał/a:
Cześć killcia okolice KK witają wiciu2xlc zainteresowani, zainteresowani , nie wiem nawet, czy Tobie (niebieski ZR?) kiedyś w Strzelcach Opolskich nie mrugnąłem światłami, albo pozdrawiałem, ale to już dawno było.
No niebieska strzała jest moja, co do migania, to nie pamiętam Skoro jest nas tylu, to może czas najwyższy na 2?? kędzierzyńskiego spota pozdrawiam
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum