Wysłany: Nie Kwi 10, 2016 16:47 [R200 RF '97] różnica między P i L amortyzatorem przednim
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam,
przed najbliższym przeglądem muszę wymienić przednie amortyzatory.
Czy jest jakaś konstrukcyjno-montażowa różnica pomiędzy przednimi amortyzatorami? Czy raczej są one symetryczne i można je stosować zamiennie?
Pytam, bo na większości aukcji sprzedawcy piszą Lewy/Prawy, nie precyzując której strony ona dotyczy.
Udało mi się też znaleźć nowe amorki Kayaba w bardzo dobrej cenie, jednak tam też nie ma informacji dotyczącej strony montażu.
Dałem Kup Teraz, ale wysłałem pytanie do sprzedawcy i zanim zapłacę, wolę poczekać na jego odpowiedź.
Równolegle piszę ten post, aby poznać opinię osób bardziej doświadczonych coby nie otrzymać finalnie 2 amortyzatorów na jedną stronę
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 10, 2016 16:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum