Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Mój problem wygląda następująco. Jakiś czas temu przepalił mi się bezpiecznik kierunków, wymieniłem, pochodził z tydzień i znów się przepalił. Więc wymieniłem znów, ale przepalił się od razu wkładając, włożyłem następny. Działał znów z tydzień po czym w trakcie jazdy po włączeniu kierunków po chwili znów się przepalił. Teraz nawet nie mogę włożyć nowego bo aż idą iskry i przepala się w momencie nawet na wyłączonych kierunkach. Sprawdziłem przekaźnik wkładając inny i problemu nie rozwiązał, włącznik awaryjnych też jest okej. Macie jakiś pomysł?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 06, 2016 21:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O ile mi wiadomo wiązką tylnej klapy nie idzie przewód do kierunkowskazów... Poszukaj przetarcia. Może oprawki przednich kierunków? One potrafią nie łączyć.
Wymieniłem włącznik zespolony, sprawdziłem tylną wiązkę odłączając ją i nie pomogło, przekaźnik i włącznik awaryjnych ok, wiec chyba zostało tylko lecieć po kabelkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum