Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam , Proszę o sugestie apropo złożenia oparcia kanapy . Kilkukrotnie już skladałem to oparcie ale pewnego pieknego razu odmówiło współpracy tzn. Część wieksza , stojąc od tyłu auta część lewa . Przesuwam ten cholerny guzik i nic nie reaguje.Nie zbyt czuję jakiś opór linki czy cos. I stąd moje pytanie :
Jak otworzyć to ustrojstwo ?
Co tam mogło się spie%%% %lic ?
Jak to naprawic ?
Czekam na sugestie ,
Pozdrawiam .
PS: TOURER , KOMBI dla jasnosci ( ZT-T )
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Plery od kanapy sprawiają problemy jak jest źle założona dolna część tzn tan "zdejmowany zawias", wystarczy że plastikowe białe nakładki są popękane i już jest problem. Ale nawet jak są sprawne a nie zaskoczy zawias poprawnie to potem jest jazda z otwieraniem/zatrzaskiwaniem.
Tematy raczej z sedanami , tasiemki , opcje za dopłatą itd.Widzialem - odpowiedzi na moje pytanie brak .Co do tourera nie widzialem , dlatego pytam .Widzę ze wszystkie "drogi" prowadzą do Tomiego . . .
Ja też mam ten problem. Weź sobie drugą osobę do pomocy, wciskajcie na raz oba przyciski od składania kanapy i delikatnie poszarpujcie góra-dół, w końcu puści i uda się.
A przy składaniu trzeba dobrze docisnąć oparcie w dół, aby weszło głeboko w zawias.
_________________ Wolę pchać Rovera niż jeździć Golfem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum