Wysłany: Nie Kwi 24, 2016 15:29 [MG ZR] Mechanik na śląsku
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2003
Witam wszystkich,
Proszę mi polecić dobrego mechanika na terenie śląska (im bliżej Katowic tym lepiej).
Muszę wymienić kilka podzespołów, a mam już dość "mechaników", którzy partaczą robotę...
Chcę, aby ten ktoś był sprawdzony przez, któregoś z forumowiczów.
Czuję, że moje MG powoli się sypie, a chcę go reanimować, bo je bardzo polubiłem:)
Bardzo mi zależy na Waszej opinii doradczej w tej kwestii.
Byłbym również wdzięczny osobie, która gdzieś w okolicy posiada komputer, aby go podłączyć i ewentualnie pomóc w decyzji czy warto w niego inwestować czy też nie.
Oczywiście nie za darmo:)
serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Mariusz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 24, 2016 15:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, Elektronika Pojazdowa "Pawlik" ostatnio dzwoniłem do nich i mówili żeby się kontaktować w okolicach końca kwietnia początkiem maja. Byli w trakcie przeprowadzki. Warsztat polecany przez klubowiczów, sam się wybieram na komputer, muszę kilka rzeczy wyregulować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum