Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Hey wszystkim, dzisiaj z nudów naszła mnie myśl czy nie kupić przednich refektorow z R75 po lifcie (swoją droga sa w dość niskich cenach na Allegro za używki ok 150zl szt, to normalne?) i założyć klosze z starszej wersji, cos mi w tym może przeszkodzić, może ktoś już tak robił?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 26, 2016 20:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lampy różnią sie kloszem i ta srebrna maskownicą która skrywa wnętrzności lampy, możesz wykorzystać poliftowy element, ale trzeba cos tam wyciąć. Lampy które kupisz z polifta będą najprawdopodobniej z uk wiec przesłona do przeróbki. No i kwestia pozbycia sie ryfli ze starych kloszy. W poznaniu kiedys pisałem 80 zl od klosza. .
150 zl za lampę to cena nawet, ale bedzie to zwykła soczewka, nie xenon... Mi udalo sie wyrwać przedliftowe soczewki za 150 kpl
Z tego, co pamiętam jeśli chcesz przerobić poliftowe soczewki na przedliftowe to poza zeszlifowaniem ryfli (tego raczej sam nie zrobisz dobrze w domu) z klosza przedliftowego musisz wyjąć osłonę plastikową, która jest między kloszem a odbłyśnikiem, bo ona nie pozwoli założyć klosza z przedlifta.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Witam nie zakładam nowego tematu bo praktycznie w temacie tylko w drugą stronę chce przełożyć przed liftowe xenony do lamp po lifcie. I takie pytanie czy wystarczy tylko szkła przerzucić i czy to będzie pasowało czy wyjdą spore szpary i będzie rzucala się w oczy dłubanina przy lampach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum