Czemu w gównianą markę? Ja mam 10 lat Roverka i naprawdę nie narzekałem. Nic się nie działo.
Miałem lekkiego dzwona, wcześniej wózek widłowy mi wgiął drzwi pasażera, więc musiałbym teraz w niego wrzucić 2k, żeby naprawić i sprzedałbym za 6k pewnie. Więc wolę na części sprzedać i przy okazji mieć kupę zabawy przy rozbieraniu
Dokładnie. Tym bardziej, że mam sporo lepszych części dołożonych.
Mówiąc krótko - doinwestowałem swojego czasu, więc teraz postaram się choć część odzyskać
Na pewno do zrobienia to co sprzedający napisał + chyba należałoby pomalować maskę, bo jakaś matowa.
Przebieg mało prawdopodobny. Co może piszczeć w zawieszeniu? W ZSach piszczą sworznie?
Jutro pogadam ze sprzedającym, ale felg 17" zapewne brak
No jeśli ktoś z Poznania mógłby podskoczyć to byłbym wdzięczny
[ Dodano: Pią Kwi 01, 2016 15:29 ]
Nie ma 17"
Maska i dach oklejone folią carbon (maska wymieniona na niebieską). Dodatkowo do roboty błotnik.
Trochę trzeba włożyć.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Kwi 02, 2016 11:30
Vigoslaw, w życiu nie wyjdzie 8 przy obecnej cenie do negocjacji, przy tych ok 6k mozna by bylo walczyc jeszcze ale to i tak duzy koszt zrobic to co tam jest do zrobienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum