Wysłany: Sro Lip 06, 2016 21:01 [MG ZR160] PROSZĘ O POMOC awaria silnika
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Drodzy Koledzy,
Miesiąc temu wjeżdżając na autostradę naglee zacząłem tracić moc. Ze 160kmh do 140, aż w końcu wlokłem się 120, drogę powrotną 80kmh. Gdy dodawałem gazu słychać było metaliczne odgłosy, jakby coś się sypało. MG zjadło prawie 2l oleju, żadnych przecieków, wsyzstko suche. Silnik zaczął odcinać przy 4-5 tysiącach. Prawdopodobnie nie jest to VVC, auto stoi od miesiąca u mechanika i nie wiedzą co robić(dzwonili do p. Midowicza i innych). Po jakimś kombinowaniu obecnie ponoć na 1 i 2 biegu jeździ natomiast na kolejnych odcinka przy 2500. Czy któryś z Was miał podobnie lub wie co poradzić albo macie jakiekolwiek pomysły? Bardzo proszę o pomoc, nie wiem co robić
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 06, 2016 21:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum