Mierzę się z zamiarem zakupu telewizora.
Ponieważ ostatni raz telewizor kupowałem 6 lat temu, wypadłem trochę z obiegu, jeśli chodzi o specyfikacje, itd.
Do rzeczy: interesuje mnie przedział 50-55 cali.
Ultra HD? Może być, ale wiem, że to bardzo podnosi cenę.
Zastanawiam się, czy jednak Full HD nie wystarczy, zwłaszcza, że nie wiadomo ile czasu minie, zanim w Polsce będzie możliwy odbiór 4K.
Technologia 3D? Może być, nie musi.
Smart TV? Raczej tak. WiFi obowiązkowo.
Do tego najlepiej 4 łącza HDMI.
Chciałbym wydać nie więcej, niż 3000 zł.
Dominoz, miałem ci wczoraj napisać olej LG kup samsunga ale nie byłem przy kompie i dziś widzę że sam ogarnąłeś jak trzeba.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
W październiku 2013 zakupiłem telewizor Samsunga.Podczas dwu letniej gwarancji był 3 razy w serwisie.2 razy poszła matryca, a raz nie działał głos.Po tych wydarzeniach nie zakupie już niczego tej firmy.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Kilka lat temu kupowałem teściom jakiegoś składaka LG jak się okazało, miał usterkę po 2 latach ale dało się naprawić tanio, działa do dziś. Samshit kupiony później przed końcem gwarancji miał już wypaloną matrycę plazmową... nie wiem czemu ludzie chwalą samsunga, ma pewne + jak wszystko, ale trwałość do nich z pewnością nie należy.
plazma już nie istnieje teraz masz ekrany LED a w tym samsung jest liderem
MG TF 160 srebrny pocisk
a ja mam bezawaryjny 8 letni zabytek LG i ogólnie zadowolony jestem z tej marki, samsung jak dla mnie jest przereklamowany a jego popularność wśród nabywców razi mnie tak samo jak ideał o vw... ohy ahy a konkurencja tak samo dobra w niższej cenie ot tyle mojego zdania
gadacie jak bycie mieli tych samsungów z 50 szt. każdy Akurat w domu mam 4 samsungi eksploatowane intensywnie i wszystko działa jak należy, u żony w hotelu są same Samsungi i też nie ma z nimi kłopotu, a na dokładkę powiem że firma w której pracuję sprzedaje też TV i jak się spsują to muszą trafić najpierw do nas i my wysyłamy do serwisu fabrycznego, nie pamiętam żebym widział choć jednego samsunga w serwisie, za to LG stadami
[ Dodano: Czw Cze 16, 2016 11:03 ]
muszę się zgodzić z Dłuższym w sprawie porównania Samsunga do VW choć jeżeli chodzi o awaryjność to VW przoduje
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum