Witam, czy orientuje się ktoś może jaka skóra była montowana w Roverze 400? Naturalna, pół naturalna pół eko, czy cała jest sztuczna? Chcę u siebie przeprowadzić renowację i nie wiem jakich środków najlepiej użyć, a to zależy od rodzqju materiału.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 05, 2016 17:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może akurat ktoś zamówił sobie wersję exclusive ze skórą naturalną Nie no tak mi się właśnie wydawało, że jest sztuczna, ale wiadomo, lepiej się upewnić.
w 6secie jest sztuczna po całości, wątpię aby w mniejszym bracie było lepiej
Moim zdaniem w R 600 jest skóra naturalna.Zapytam się kolegi-speca od skóry.
Wydaje mi się tak ponieważ mam porównanie mojej skóry ze skóra w Captivie.Skóra w Chevrolecie jest śliska, taka jak by gumowa.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Skóra sztuczna w dotyku przypomina gumę albo winyl. Jest raczej sucha - naturalna ma pewną wilgotność, wydaje się, jakby w jej porach siedziały jakieś olejki. Naturalna skóra jest zdecydowanie bardziej przyjemna. Wystarczy to wymacać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum