Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
[Witajcie mam maly problem z moim ROVER-kiem w posiadanie autka wszedlem jakos na jesen tamtego roku wiadomo ma swoje lata i a co sie uzywa to sie zuzywa. Z R. jestem niezmiernir zadowolony i chcialbym zeby posluzyl mi jak najdluzej a ze przyszly cieplejsze dni to mozna zajrzec tu i tam cos poprawic cos wymienic do tej pory sobie jakos radzilem dopoki nie zabralem sie za przednie dolne zawieszenie a mianowicie 'Stabilizator drgan-wachacz dolny - i reszta ferajny' Wielka prosba do was klubowicze forumowicze. Szukajac piskow i wiskow dobiegajacych z koleczek (oczywiscie zrodlo odnalezione po zdjeciu kola klocki + tarcze na week do wymiany) do rzeczy gdy znalazlem zrodlo problemu wiadomo jak kazdy rozjerzalem sie do czego by sie jeszcze "przyczepic"zaniepokoil mnie wiszacy luzem Stabilizator drgan czy drazek stabilizatora ktory POWINNIEN byc przymocowany do wachacza i tu sie pojawia moj problem gdzie znalezc ten 'SWORZEN' ? 'SRUBE' ? czy jak to nazwac nie jestem mechanikiem z zawodu tylko samoukiem. Prosze o Pomoc i wybaczcie za rozwleczenie sie straszne mam nadzieje ze chociaz czytac sie te wypociny bedzie w miare smiesznie Dolacze kilka zdjec dla objasnienia calej sytuacji Wszelkie rady mile widziane. Pozdrowki]
Ostatnio zmieniony przez 19patryczek95 Wto Cze 21, 2016 21:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 21, 2016 21:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powinno byc lepiej troche bardziej wiadomo o co chodzi dzieki za uwage
Staralem sie opisac problem ale nie zrobic tego ksiazkowo ale i zeby troche humor poprawic
[ Dodano: Wto Cze 21, 2016 23:16 ]
po 13 godzinach poszukawan znalalem fachowa nazwa to "Łącznik stabilizatora przedniego zawieszenia" u Tommiego http://www.tomateam.pl/sk...ieszenie&c=1189
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum